Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Demisii în conducerea PDL. Vezi cine!

Demisii în conducerea PDL. Vezi cine!

scris de M.A.
3 afisari

Demisii în conducerea PDL. Este vorba despre Cristian Preda ţi Sever Voinescu. În schimb, Ioan Oltean a spus că Cezar Preda va reveni asupra deciziei.

Demisii în conducerea PDL. Vezi cine!

Demisii în conducerea PDL. Vezi cine!

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu şi-a anunţat vineri, în şedinţa Colegiului Director Naţional, intenţia de a demisiona din această funcţie, au declarat, pentru Agerpres, surse participante la reuniune. Potrivit acestora, Sever Voinescu a spus că demisionează în cazul în care colaborarea în cadrul ARD nu va continua. El a ieşit la un moment dat din sala reuniunii şi a fost întrebat dacă a demisionat, însă nu a dorit nici să confirme, nici să infirme acest lucru. „Ceea ce am de spus spun în interiorul partidului”, a declarat Sever Voinescu.

De asemenea, democrat-liberalul Cristian Preda şi-a depus, vineri, în cadrul Colegiului Director Naţional, demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, afirmă aceeaşi sursă. Cristian Preda susţinea, într-o postare pe blog, că la Colegiul Director Naţional al PDL conducerea actuală a partidului ar trebui să-şi depună mandatul, având în vedere scorul înregistrat la alegerile din 9 decembrie.

În schimb, liderul organizaţiei judeţene PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, a afirmat vineri că Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al partidului, a revenit asupra demisiei sale. „Cezar Preda a revenit asupra demisiei, pentru că deciziile nu se iau sub fierbânţeala unui moment, ci după ce lucrurile s-au aşezat. N-ar fi trebuit să anunţ eu, ar trebui ca el să o facă, dar cum este prietenul meu anunţ eu”, a afirmat vineri Oltean, înainte de începerea şedinţei Colegiului Director Naţional al PDL.

Democrat-liberalul Cezar Preda şi-a anunţat, luni, demisia de onoare din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi din cea de preşedinte al filialei buzoiene a acestei formaţiuni politice. ”Rezultatul de la Buzău, modul în care au ales buzoienii pe 9 decembrie, mă determină să-mi dau demisia de onoare din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal, precum şi din cea de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Buzău”, se arată într-o declaraţie de presă a lui Cezar Preda.

1 comentariu

vida clara 15-12-2012 - 11:29

Salve PD.
Un usl-u, cu baston alb, roaga un trecator pe care-l simte-aproape:
-Vrei sa-mi ajuti si mie sa traversez strada?
– Cu placere. Asteptam un pic sa se faca verde si … traversam.
-Lasa. Multumesc. Cand e verde pot traversa si singur.

Cezar Preda, nu te supara pe miopi. In zadar le arati aisbergul de la
distanta de la care tu il vezi pentru ca ele tot in becali au incredere.
S-au deprins in atata amar de vreme sa mearga in urma baciului cu
ochii inchisi.
Nevoia ma impinge sa citesc despre o aceeasi lege in trei diferite limbi.
Varza, saracia spirituala, barbarismul ce razbate din duplicitara si
alunecatoarea noastra limba arata o distorsionare a sufletului ei cum
numai prin filmele de groaza poti vedea.
Masochismul, romanul si l-a luat ca virtute contrapunandu-l, omeniei.
Si…dac-ar fi de azi, de ieri n-ar fi durere mare.
Dumnezeu de ce nu-i dam tarii numele localitatii de bastina (Haimanale)
a celui care s-a uitat cel mai adanc in sufletul ei si care i-a asezat
oglinda, in fața.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult