Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Demisii la INS. Vicepreşedintele eliberat din funcţie, la cerere

Demisii la INS. Vicepreşedintele eliberat din funcţie, la cerere

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Florin Ciurariu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Institutului Naţional de Statistică (INS).

Demisii în INS. Vicepreşedintele eliberat din funcţie, la cerere (foto:ziareromania.ro)

Decizia publicată marţi, 8 ianuarie, în Monitorul Oficial vine după ce vineri şi preşedintele INS Vergil Voineagu a fost eliberat din funcţie, pentru „greşeala gravă” la calcularea PIB pentru anul 2011, potrivit Agerpres. Până la numirea preşedintelui INS, Gered Beatrix, vicepreşedinte al INS, va exercita atribuţiile preşedintelui INS, conform hotărârii prim-ministrului Victor Ponta.

Fostul inspector general al ISJ Vaslui, Florin Ciurariu, a fost numit pe un post de vicepresedinte al Institutului National de Statisticã pe 5 iunie 2012.  Atunci Cristian Stãnicã si Gered Beatrix au fost eliberaţi din funcţie, fiind desemnaţi în locul lor Elena Iagãr si Ciurariu

1 comentariu

Cticu 10-01-2013 - 08:28

Nu văd ce știre este asta. Mi se pare normal și legal ca Ciurariu, ales deputat PNL de Vaslui, să-și dea demisia de la INS. Așa zice legea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult