Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Demiterea Guvernului Orban. Ciolacu vrea moțiune de cenzură!

Demiterea Guvernului Orban. Ciolacu vrea moțiune de cenzură!

scris de Misu Andrei
155 afisari

Conducerea colectivă interimară a PSD s-a reunit, luni de la ora 10.00, la sediul din Kiseleff, într-o ședință la care vor fi discutate mai multe subiecte. Printre ele, organizarea Congresului din februarie, alegerile din filiale, dar și strtegia partidului în raport cu Guvernul Orban. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunţat că PSD nu exclude varianta depunerii unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului PNL până la finalul anului. 

„Să luăm o decizie clară. În cazul în care actualul guvern vine cu asumarea răspunderii pe legile electorale, decizia să fie ca PSD, împreună cu alți parteneri din Parlament, să depunem o moțiune de cenzură. Cu siguranță dacă depunem și avem o majoritate pentru această moțiune, cu efect- Guvernul Orban să cadă, avem o strategie și pentru un nou Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, în debutul ședinței de luni. De asemenea, președintele interimar al PSD a vorbit și duminică seara, despre strategia partidului.

„Era clar că vom intra într-o perioadă de restructurare a partidului. PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, domnului Cîţu. Nu excludem depunerea unei moţiuni de cenzură până la finele anului, dar nu aceasta este prioritatea PSD pentru acest moment. Timpul este scurt pentru PSD pâmă la alegerile locale. Prioritatea numărul 1 este de a organiza congresul si de a ne pregăti pentru alegeri. O să depunem moţiune de cenzură. Vrem să vedem cu ce vine pe asumare. Noi ne-am luat porţia, am plătit electoral pentru că nu am avut capacitatea să fim suficient de eficienţi şi transparenţi în modificarea legilor justiţiei”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3, conform Mediafax.

1 comentariu

Petrutoma Stein 09-12-2019 - 18:51

Fierul se bate , pina-i cald !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult