Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Deputatii PDL care au votat motiunea afla luni ce sanctiuni vor primi

Deputatii PDL care au votat motiunea afla luni ce sanctiuni vor primi

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Grupul democrat-liberal de la Camera Deputatilor se va reuni luni, la ora 18.00, pentru a decide sanctiunile care vor fi aplicate alesilor care au votat motiunea de cenzura, transmite Agerpres.


Presedintele PDL, Emil Boc, afirma saptamana trecuta ca decizia privind sanctiunile apartine, in primul rand, grupului parlamentar. Tot saptamana trecuta, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, sustinea ca Biroul Permanent National va face o analiza „de la caz la caz” a membrilor de partid care au votat pentru motiunea de cenzura. Daniel Oajdea este primul deputat, dintre cei care au votat motiunea, care a fost propus pentru excludere din partid de catre conducerea centrala a PDL. Tot luni, grupul democrat liberalilor de la Camera Deputatilor va avea de analizat si cazul Teodorei Trandafir, care a aprobat demersul opozitiei, precizand ulterior ca nu va renunta singura la statutul de membru al PDL, ci va astepta ca partidul sa ia o decizie de excludere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS