Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Deputatii puterii dorm in timp ce PSD lucreaza

Deputatii puterii dorm in timp ce PSD lucreaza

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Pesedistii si-au vazut pe jumatate visul cu ochii: deputatii au adoptat tacit doua initiative ale social-democratilor prin care sefii STS si SPP sunt alesi de Parlament, la propunerea presedintelui si cu avizul CSAT.


Proiectele, care ii au printre initiatori pe Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc, aveau rapoarte de respingere de la comsiile de specialitate si urmeaza sa intre in dezbaterea Senatului, care este Camera decizionala. Incercand sa explice necesitatea unor astfel de initiative, Hrebenciuc declara, aminteste NewsIn, in toamna trecuta: “Am constatat ca pe parcursul activitatii din aceasta vara ca cel putin cei din cadrul SPP, condus direct de dl. Basescu, fac politie politica. S-a constituit la nivelul dlui general Burian (Alexandru Burian, adjunctul sefului SPP)  o sectiune care se ocupa de acest lucru care nu face decat sa urmarească membrii PSD in teritoriu si mai ales presedintele si vicepresedintii PSD”.

0 comentariu

GTI 03-03-2010 - 17:30

[quote name=”Ereticul”]”Vad ca pui cuvintul lui Isus sub semnul i(n)trebarii!”

Din cate imi amintesc eu exista in Biblie expresiile „dupa fapta si rasplata” sau „pacatosii vor arde in focul iadului” [/quote]

Ceea ce iti amintesti tu se refera la „Marea Zi a Judecatii”. Lasati-o mai moale cu interpretarile astea false ca doar nu suntem „talibani”.

[quote name=”Ereticul”]Nu stiu daca au continuat sa fumege si in viata de apoi, dar eu unul inclin sa cred ca da …[/quote]

mda, acei copii nevinovati au ajuns in Iad, iar cei care au comis aceste bestialitati (in numele lui Dumenezeu?) au fost asteptati in Rai… cu portile larg deschise.

Ereticul 03-03-2010 - 22:02

Nu sunt interpretari false dar pot fi numite interpretari simpliste sau „ad literam”.
Discutia poate fi purtata pe mai multe planuri, unul dintre ele fiind cel crestin, unde pana la un punct (in teorie) aveti castig de cauza, dar in practica (unde exista numeroase exemple istorice) nu se mai aplica aceleasi idei ale „dragostei fata de aproape”.
In alta ordine de idei, eu va recomand sa meditati asupra ideii de dublu standard – dvs. vedeti doar finalul povestii, fara a vedea si cine „a aprins focul” (inceputul istoriei). Privita in ansamblu, intreaga istorie capata un alt sens in cazul in care nu sunteti partinitor si incercati sa judecati obiectiv. In fapt, in anul de gratie 2010 daca cineva v-ar ucide tatal si v-ar viola mama si l-ati avea la dispozitie, credeti ca ati rezista impulsului de a-l jupui de viu (o judecata de ev mediu, cum v-ati exprimat intr-un mesaj anterior)?
Din punctul meu de vedere psihologia si firea umana nu se schimba si nici nu se va schimba vreodata, indiferent de dezvoltarea tehnologiei …

GTI 03-03-2010 - 22:29

[quote name=”Ereticul”] In fapt, in anul de gratie 2010 daca cineva v-ar ucide tatal si v-ar viola mama si l-ati avea la dispozitie, credeti ca ati rezista impulsului de a-l jupui de viu (o judecata de ev mediu, cum v-ati exprimat intr-un mesaj anterior)?[/quote]

Dv va-ti simti mai bine daca la-ti jupui de viu si ia-ti baga intregul lui neam (cu copii cu tot) in baraci de lemn si le-ati da foc de vii? Doamne, ce fel de oameni sunteti? Fiti sincer, chiar nu v-ar mustra constiinta sa comiteti astfel de masacre (bestiale?)

Ereticul 04-03-2010 - 09:58

Judecand acum, „la rece”, nu. Si nu spun ca nu este o oroare sau o monstruozitate, dar faptele in sine reprezinta o replica pe care eu nu o scot din context.
Eu pot sa inteleg ura si dorinta de razbunare a unor oameni care s-au purtat frumos cu vecinii lor si care s-au trezit loviti fara nici o vina (arestari, schingiuiri, deportari, executii sumare), pentru ca asa cum s-au petrecut lucrurile in Polonia, tot asa s-au petrecut si in Basarabia – aceeasi minoritate (ovreii) a comis o multime de acte odioase impotriva localnicilor si a armatei romane. Iar la terminarea razboiului, ocupantii sovietici au fost dirijati de aceeasi minoritate in actiunea de a distruge pe toti intelectualii demni si verticali ai poporului roman (si nu numai, la fel au procedat in toate tarile din „raiul socialist”).
Nu uitati ca balanta justitiei (inclusiv justitia istoriei) are doua talere – a vedea doar suferinta uneia din parti inseamna doar partizanat …

rata alex 16-03-2010 - 06:01

Sa-ti fie rusine tovarase gadina constantin. In primul rand tu revolutionar nu esti ,in schimb esti un poponar notoriu care te-a parasit si nevasta-ta, Mihaela ca te-a prins in birou “facand …” cu un vice, care a murit. Dupa ce ca nu iti satisfacea-i fosta nevasta (care si era “asa cum era”si i-l insela cu toata lumea – era paravand ptr. Popogadina”), acum ai tupeu de poponar jegos ce esti. De pe : Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ? .(pag.102-103. Daca pun mana pe tine iti rup gatul ca la porumbei ca si asa abia cantaresti 50 kg. cu tot cu televizor in brate. POPO ai dat de dracu ,de acum incolo daca mai scoti capul din vizuina ta DE PROFITOR CE AI FOST o sa vezi tu… Tu vorbesti ,tu care spatiul asociatiei l-ai transformat in “pizza-ialia” ? Tu care ai promovat oameni numai pe bani?

2.)>Ce faci imi da-ti intalnire la Popogadina ? Dar Popogadina cu Asociatia lui Familiara cu sora sa marea revolutionara (care in timpul evenimentelor era pe la Tecuci)? Popocomiosarul gadina constantin, procurator de certificate masluite tip cel a sororii sale Gadina Elena;De pe: Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ?, (pag.102-103).3.)>As.JILAVA si-a facut pizzerie. Si la introdus pe nepotul sau in SSPR Gadina Mihai pentru a-si trece dosarele cu spagi . POPOCOMISARUL Gadina este un apropiat al regimului Iliescu implicit al lui Emil Cutean . Sa iti fie rusine tovarase Gadina C-tin. . Dupa ce ca nu iti satisfacea-i fosta nevasta Mihaela ca te-a prins in birou “facand …” cu un vice, care a murit (care si era era “asa cum era”si i-l insela cu toata lumea), a-i luat de-ai rupt din drepturile tovarasilor, excocand, mintind si falsificand.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult