Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Deputatul de Timis Marius Dugulescu trece de la PDL la PNL

Deputatul de Timis Marius Dugulescu trece de la PDL la PNL

scris de Stefan Galai
2 afisari

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că deputatul de Timiş Marius Dugulescu demisionează din PDL şi se înscrie în PNL.

Marius Dugulescu (Foto: cdep.ro)

Nicolae Robu a spus că deputatul Marius Dugulescu a decis să se alăture echipei liberale.

„Am ajuns la concluzia că dreapta în România poate fi cladită doar în PNL, cu oameni care nu promovează afaceri în folosul lor. Am considerat întotdeauna că un politician trebuie să fie modest şi să aiba responsabilitate, atât din partea oamenilor, cât şi din partea lui Dumnezeu. Nu am interese personale, nu am afaceri, vreau să fac politică în continuare în interesul cetăţeanului, atât timp cât oamenii vor dori, atât timp cât oamenii mă vor alege. Sunt mândru că sunt timişorean şi cred că Timisoara are nevoie de un alt primar. Sunt aici să îl susţin pe Nicolae Robu pentru funcţia de primar pentru că am văzut treaba bună pe care a facut-o la Politehnică şi mi-aş dori ca Timisoara să se transforme la fel”, a declarat Dugulescu, informează Mediafax.

„Am ajuns la un capăt de drum şi din cauza nemulţumirilor care s-au acumulat de-a lungul vremii şi a deciziilor proaste prin care a fost condusă filiala Timiş a PDL„, a adăugat Dugulescu.

2 comentarii

vasile 20-04-2012 - 12:43

ACESTI CRIMINALI AU VOTAT DE ZOR TAIEREA SALARIILOR SI ANULAREA LEGII 164/2001 PENSIILOR MILITARE DE STAT, LEGE CARE A FOST DATA SPRE AGREMENT A CRITERIILOR DE ACCEDERE LA SPATIUL SHENGEN , SI NEIMPUSA SI MAGISTRATILOR ASA CUM ERA PREVAZUT IN DOCUMENTUL DE ACCEDERE CI DOAR MILITARILOR SI POLITISTILOR .

salut 20-04-2012 - 14:38

Si sora lu’ vecinu’ sta tot in Galati.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult