Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Deputatul Ioan Timis a murit de leucemie

Deputatul Ioan Timis a murit de leucemie

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Deputatul PDL de Hunedoara Ioan Timis, in varsta de 59 de ani, a murit, sambata seara, intr-un spital din Londra, fiind bolnav de leucemie. Colegi de partid ai lui Ioan Timis au declarat, pentru Mediafax, ca acesta a fost internat, pana la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o clinica din Germania, insa medicii l-au externat deoarece nu mai puteau face nimic pentu el. Familia sa a decis insa sa fie mutat intr-un spital din Londra, unde a decedat sambata seara. 

 

 

Trupul neinsufletit al deputatului va fi adus in tara in zilele urmatoare si, timp de o zi, va fi depus la Parlatul Parlamentului, apoi adus in judetul Hunedoara, unde va fi inmormantat.

Ioan Timis a fost parlamentar inca din primul Legislativ de dupa Revolutie, in anul 1990, pe listele Frontului Salvarii Nationale. In anul 1992, a fost reales pe listele PD, partid pe care l-a parasit in 1995. A revenit in Camera Deputatilor in anul 2000, fiind ales pe listele PDSR, devenit apoi PSD. A parasit PSD in septembrie 2006 si s-a inscris in PNL, pe listele acestui partid obtinand un nou mandat in 2008. In martie 2010, a trecut la PDL.

Ioan Timis era la a doua casatorie, dupa ce prima sotie a murit intr-un accident rutier, si avea trei copii. Cel mai mare dintre ei, din casatoria anterioara, este Rares Timis, solistul trupei Impact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult