Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Deputatul PDL Alin Trăşculescu şi-a anunţat demisia din Parlament

Deputatul PDL Alin Trăşculescu şi-a anunţat demisia din Parlament

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Alin Trăşculescu şi-a anunţat, marţi, 20 noiembrie, în plen, demisia din calitatea de deputat, înainte de şedinţa la care urma să se dezbată raportul Comisiei juridice privind încuviinţarea arestării preventive a acestuia.

Deputatul Alin Trăşculescu si-a anuntat demisia in plen

Deputaţii PDL afirmaseră, în dimineaţa zilei de marţi, 20 noiembrie, după şedinţa de grup, că au decis să voteze în favoarea solicitării ministrului Justiţiei. De asemenea, preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, marţi, că decizia luată la nivelul grupurilor parlamentare reunite ale USL este de a vota propunerea Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor privind avizarea favorabilă a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu.

Alin Trăşculescu, cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani, a fost reţinut din 11 noiembrie până în 12 noiembrie, în jurul orei 6.00. El a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei după ce a expirat ordonanţa de reţinere emisă pe numele lui de procurorii anticorupţie.

Comisia juridică a decis, vineri, să încuviinţeze arestarea preventivă a lui Trăşculescu, la solicitarea ministrului Justiţiei. În 13 noiembrie, DNA a solicitat Camerei Deputaţilor, prin Ministerul Justiţiei, să avizeze cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult