Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Deputatul Trăşculescu află pe 20 noiembrie dacă va fi arestat preventiv

Deputatul Trăşculescu află pe 20 noiembrie dacă va fi arestat preventiv

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Camera Deputaţilor va decide în 20 noiembrie, de la ora 12:00, dacă încuviinţează arestarea preventivă a lui Alin Trăşculescu sau nu.

Deputatul Alin Trăşculescu află pe 20 noiembrie dacă va fi arestat preventiv

Valeriu Zgonea a anunţat miercuri, 14 noiebmrie, că săptămâna viitoare, pe 20 noiembrie, Camera Deputaţilor se va reuni pentru a decide asupra solicitării de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu. Conform mediafax, Zgonea a precizat, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, că s-a decis ca până sâmbătă la prânz Comisia juridică să îşi exprime punctul de vedere în legătură cu acest caz.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a cerut, marţi, Ministerului Justiţiei să solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trăşculescu, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi fals. Preşedintele Camerei Deputaţilor ,Valeriu Zgonea, a declarat, marţi, pentru mediafax, că a primit adresa de la MJ prin care Parchetul de pe lângă ICCJ, precum şi DNA – Secţia de combatere a corupţiei, solicită Camerei încuviinţarea arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult