Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Despre bolşevism şi exigenţă. Băsescu, alegerile şi Constituţia

Despre bolşevism şi exigenţă. Băsescu, alegerile şi Constituţia

scris de M.A.B.
3 afisari

Traian Băsescu a ieşit iar cu declaraţii. Aduce din nou în discuţie bolşevismul (?) şi le cere românilor să nu voteze.

basescu

Despre bolşevism şi exigenţă. Băsescu, alegerile şi Constituţia

Mai precis, să nu voteze candidaţii cu dosare. Traian Băsescu a afirmat luni că va desemna ca prim-ministru, după alegerile parlamentare din 9 decembrie, acea persoană care va trece cu vot majoritar în Parlament. „Voi desemna un prim-ministru care va trebui să treacă, cu un vot majoritar, prin Parlament. Ceea ce va legitima Guvernul, indiferent cine votează. Majorităţile parlamentare nu se fac nici la Cotroceni, nici la Palatul Victoria, nici prin biroul preşedintelui Senatului. Majorităţile parlamentare se fac în Parlament„, a declarat, la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu.

“E capacitatea şi credinţa celor care incă mai gândesc ca nişte bolşevici că pot minţi la nesfârşit având in vedere că au o mare a capacitate de distribuţie a mesajelor mincinoase prin televiziunile lui Voiculescu şi Ghiţă”, a mai spus Traian Băsescu.

“Mi-aş dori mult ca românii să le demonstreze europenilor că ei nu tolerează suspiciunile de corupţie. De aceea, îi rog pe români să nu voteze niciun candidat, indiferent al cui este, despre care ştiu că au dosar penal. Ar fi un semnal extraordinar că românii nu tolerează corupţia şi că nu sunt neapărat egali cu clasa lor politică, că înţelepciunea românilor care merg la vot este deasupra înţelepciunii reduse pe care au arătat-o parlamentarii, legate de cazurile de corupţie”, a spus Traian Băsescu, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

“Domnii de la USL sugerează că viitorul premier ales prin vot poate fi respins de Traian Băsescu, dar oamenii trebuie să ştie că alegerile parlamentare sunt despre Parlament şi nu despre primul-ministru. Prim-ministru poate fi orice cetăţean al României care îndeplineşte nişte condiţii, şi politice şi de pregătire. Atributul constituţional de desemnare a primului-ministru este al preşedintelui României, ţinând cont de capacitatea acelui prim-ministru de a forma o majoritate în Parlament şi ţinând cont de interesul naţional”, a spus Băsescu, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a mai afirmat că va fi extrem de exigent în ceea ce priveşte numirile de miniştri în guvernul care se va forma în urma alegerilor din 9 decembrie. “Voi fi extrem de exigent cu privire la cei care au dosare penale. Să nu-şi imagineze că un ministru cu dosare penale, fie el şi trecut prin Parlament, va avea ocazia să depună jurământul în faţa mea”, a susţinut Băsescu.

29 comentarii

digital 03-12-2012 - 20:43

mai devreme ziceam de dosarele comandate de acest pork împuțit,care va sfârși în pușcărie!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 20:44

,,Voi fi extrem de exigent cu privire la cei care au dosare penale. Să nu-şi imagineze că un ministru cu dosare penale, fie el şi trecut prin Parlament, va avea ocazia să depună jurământul în faţa mea”, a susţinut Băsescu.” In anul 2004 T. Basescu nu era asa de exigent cu ocazia alegerilor ! Avea un DOSAR PENAL care a fost suspendat pina la EXPIRAREA MANDATULUI ! Iar expresia ,, in fata mea”depaseste orice limite ale IPOCRIZIEI ! Care fata , cea cu care ai fi determinat sa avorteze tot septelul pe o raza de 1000 de kilometri ! HADULE ! DETESTATULE !

ValVerde 03-12-2012 - 21:04

Are dreptate in privinta PM. Asa scrie in constitutie.
Nu are dreptate in a indemna alegatorii sa nu voteze pentru cei cu dosare penale.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 21:18

Valurrene nu fii TAMPI.co! Asta incearca sa-si salveze epiderma.Vede ca este detestat , cum nici ceasca nu a fost.Se afunda tot mai adanc, dar incearca si acum sa-si hipnotizeze adversari dar si acoliti cu amenitari pe fata si voalate !Ori , la nivelul de compromitere la care a ajuns prin megalomania patologica ,nu ofera o sansa pt. rezolvare amiabila !

ValVerde 04-12-2012 - 00:10

Mai jupuitule, tu nu pricepi ca ma doare’n basanaul koo_ului de Basescu?
Mincati-l fript daca vreti, dar faceti-o in cadru legal, nu ca pe maidan, cum stiti voi.

Cind vorbeste de Constitutie are dreptate.
Daca vorbele respective ar veni de la Becali, Fane Spoitoru’ sau Arici Pogonici, as spune acelasi lucru.

Cititi-va si intelegeti Constitutia, dar fara patima si fara partinire.
Nu te lua dupa racnetele luyi urbos, ca asta e un limbric fara discernamint. Judeca cu fierea si e tensionat ca n-are nevasta.
(Pretinde ca e prea destept pentru orice femeie….pitecantrop maciucit care zice ca strugurii sint acrii)

urbos 04-12-2012 - 00:27

Ce-nseamna mintea de muyere proasta, ii spune aluia de mine ca sa-l atinga la sentiment, sa-l intarate, iar prostul sa-si abandoneze pozitia. Hahahaha, cata prostie!

BULA 04-12-2012 - 04:07

Asa e urbos, ca nu esti insurat ? Mai baiatule, macar gaseste-ti si tu pe una cu care sa faci copii, chiar daca nu te insori cu ea. Adica te strofoci sa faci bani cu firma ta de kakat, aia de capusezi statul cu ea, si sa n-ai la cine sa lasi averea, sa ajunga pe mana urmasilor lui Tomi ?

urbos 04-12-2012 - 04:23

Este ca te oftici? Toata viata ta mizerabila e un lung sir de frustrari. Iti terorizezi si cacatul ala de familie cu prostia si neputinta ta. Vaicarelile tale o sa-i imbolnaveasca de cancer, c-asa fac vampirii energetici ca mataluta.
Eu zic sa te omori, e singura ta scapare si a familiei.

BULA 04-12-2012 - 04:38

Mai baiatule, eu te invat de bine, ca am vazut multe chestii pe unde am umblat.
Da-te la o boarfa care termina acum liceul, o tii inchisa in garsoniera ta pana o lasi gravida, si te faci cu urmasi. Copilul il duci la ma-ta, sa-l creasca ea.
Asa a facut un farmacist (trecut de 48 de ani), mare pokerist si derbedeu, din localitatea in care am lucrat eu in primii ani de serviciu. S-a dat la una careia ii zice lumea Muihaela si a facut cu ea doi copii.

Sa ma cinstesti la restaurant pentru sfatul bun pe care ti l-am dat si sa-l rogi pe Tomi sa-ti boteze copii.

BULA 04-12-2012 - 04:44

…si sa-l rogi pe Tomi sa-ti boteze copiiiiiiiiiii.

urbos 04-12-2012 - 04:49

Gandul meu bun este sa nu las nimanui nimic, sa cheltuiesc tot, asa ca stai bland.
Iar copiii trebuie crescuti de mamele lor.

BULA 04-12-2012 - 04:56

Bine ma, fa si tu ca gloaba asta care isi zice ValVerde. O sa va ingroape primaria, cand veti pleca cu copitele inainte pe ultimul drum.

urbos 04-12-2012 - 05:03

Lasa bre, la matale o sa fie o bucurie de nedescris cand te-or arunca rudele in groapa, numa pentru ca au scapat, ca de lasat, tu n-ai ce sa le lasi oricum, ca n-ai facut nimic in viata ta.

BULA 04-12-2012 - 05:20

Cea mai importanta mostenire a copiilor e cea genetica, la care se adauga educatia. Tu si daca faci copii, vor iesi la fel de cretini ca tătânele lor. Degeaba le lasi avere multa, ca se va alege praful de ea.

urbos 04-12-2012 - 05:34

Vorbesti dar nu pricepi. Tu nu ai fost toata viata in stare de nimic, deci ce sa iasa din tine ma tampitule, ca asta reflecta si materialul genetic. N-ai avere pentru ca esti cretin. Ai tai trebuie sa fie niste rebuturi saracii, i-ai mai si chinuit cu prostia, neputinta si vaicareala ta inutila.

BULA 04-12-2012 - 05:39

Vazusi tu ca sunt cretin, ciuma dracului. Am strictul necesar, ca majoritatea romanilor care au muncit la stat. Dupa mintea ta de jigodie, aia ca Videanu si Basescu sunt destepti, ca au furat de la stat cat s-a putut de mult.

urbos 04-12-2012 - 05:54

Ai muncit pe dreacu sa te ia la stat, ca am vazut ce-ati realizat, babalacilor. Ti-a dat statu bani, bani cu care n-aveai ce lua. Te-ai simtit bine in comunism pentru ca acolo te puteai simti si tu egal cu toti, in aceeasi mizerie.
Omoara-te, iti zici io, e cel mai bine.

urbos 04-12-2012 - 05:59

Videanu si Basescu sint viermi ca tine, putori care sug tot de la stat, lepre care nu-s in stare sa faca nimic. Asta e sistemul pe care l-ati inventat, scarnavii comuniste, asta e rezultatul epocii de aur, blestemat ordinar ce esti si tu si plozii tai infecti. Diferenta dintre analfabetul Basescu si trogloditul care esti este doar ca tu n-ai avut loc in sistemul parazitar la care ai contribuit. D-aia crapi de ciuda.

BULA 04-12-2012 - 06:12

Umplusi forumul cu spume. Insoara-te si linisteste-te. Te invatam noi cum sa faci cu nevasta.

urbos 04-12-2012 - 06:21

Tu ma latri pe la glezne si tot tu te dai victima? Vezi cum iese ji danu din tine?
Aceeasi problema o ai si cu rasa ta, esti lasat p-afara. Tu esti un parazit fara gazda. Ai suge si tu, dar nu mai stii cum, nu esti cu restul satrei si iar crapi de oftica.

BULA 04-12-2012 - 07:28

Nu sunt ji-dan, dar nici nu mi-ar fi rusine daca as fi ji-dan. Am multi prieteni ji-dani, pentru ca au preocupari intelectuale. Dar nici nu-mi place sa-i pup in fund. Fiecare e cu aia ma-sii, in cele din urma.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 07:50

@ta BULA RASS.am !RASS.am:” Psihopatie maniacal depresiva pe fondul unui major complex de inferioritate cu manifestari agresiv distructive in forma agravata” acesta-i diagnosticul pacientului BULA Inconsecinta …. Reesapat si TRANSFERAT la ORIGINii pina cand de generaleasa mai este la intendenta !(In subsidiar :Jacoove-Jacoove mai adineaori voisi sa ne convingi de originile tale …sefarde! Se faku IDIOT ,ma’h Bula-CHE !)

BULA 04-12-2012 - 13:56

Daca ai si ceva gene ji-danesti ratacite de la stramosi indepartati, nu inseamna ca esti automat ji-dan. Nu am legatura cu ji-danimea. Dar sunt oricum mai ji-dan decat tine, care esti doar un amarat de ti-gan.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 14:46

@ta BULA RASS.am !RASS.am:” Psihopatie maniacal depresiva pe fondul unui major complex de inferioritate cu manifestari agresiv distructive in forma agravata” acesta-i diagnosticul pacientului Bula ! Da pt. motivul ca azi ai fost harnic si ai sters praful de pe toba, si ai maturat amfiteatrul, MERIZTI o inghetzata pe BAT ! AIDE-MEMOIRES @Bula : Bunicul din partea tatalui ,l-ai declarat EVREU, bunica din partea mamei ,,,EVREICA SEFARDIM din SPANIA !Iar tu ,BULAche un RETARDEL !IO sant TZAGAN get-beget si nu ma dau altceva ! TZAGAN !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 08:05

TAMPI.CO -ia aminte ce-ti vorbeste TZAGANU( IO-bree)!!!! …!!! Cine vorbeste despre CADRU LEGAL in vremea CHIORPECULUI !Cine este NECROFAG peacilea de sa de hraneasca dintr-un HOIT (POLITYC) DOLBY! Asta nici in timpul lui BOKASSA ( REP, CENTR-AFRICANA) nu era komestibil ! Vita dreaq , si alde MRU serveste via KOBE ,bhoulene ! Iar pe sandu dobre daca-l adaugi la meniu …CURAT ICTER-MECANIC /Toxinfectie alimentara ! PRO,sto.LOOKule !…

urbos 03-12-2012 - 21:42

Nu are dobitocule, nu el hotarate, asa cum dirigintele clasei nu hotara cine e comandant de detasament, ci doar lua act de propunerea clasei si il desemna pe elev pentru a fi supus votului aceleiasi clase. Intelegi? Dupa capul tau de vierme si al alora ca tine, dirigintele putea sa spuna: baaa, io nu am chef sa il supun la vot pe asta pe care il propuneti voi, ca ma dor hemoroizii, sa iasa in fata Gicu, ca asa vreau io. Evident, voi il votati sau nu, deci io nu va impun nimic(si ar ranjji catre prostul clasei valverde, cu subinteles).

Pribeagul 03-12-2012 - 21:28

“Voi desemna un prim-ministru care va trebui să treacă, cu un vot majoritar, prin Parlament. Ceea ce va legitima Guvernul, indiferent cine votează. Majorităţile parlamentare nu se fac nici la Cotroceni, nici la Palatul Victoria, nici prin biroul preşedintelui Senatului. Majorităţile parlamentare se fac în Parlament“

“Domnii de la USL sugerează că viitorul premier ales prin vot poate fi respins de Traian Băsescu, dar oamenii trebuie să ştie că alegerile parlamentare sunt despre Parlament şi nu despre primul-ministru. Prim-ministru poate fi orice cetăţean al României care îndeplineşte nişte condiţii, şi politice şi de pregătire. Atributul constituţional de desemnare a primului-ministru este al preşedintelui României, ţinând cont de capacitatea acelui prim-ministru de a forma o majoritate în Parlament şi ţinând cont de interesul naţional”, a spus Băsescu, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Ce le mai imbirliga. Adica, este clar ca in urma guvermarii nenoricite a PDL, USL va cistiga alegerile si va avea cca 70% din parlamentari.

Pe cine va vota Parlamentul, oare nu premierul propus de USL? Gici ghicitoarea mea!

digital 03-12-2012 - 21:33

după capul cretinului,nutzii ar putea face o majoritate…covârșitoare după alegeri sau mru,de exemplu….!
ăstai dus rău cu capul,nu-i normal la deeblă!

BULA 04-12-2012 - 04:48

Basescu e mai toxic pentru Romania decat a fost tradatorul Pacepa. Propun sa-l clonam in mai multe exemplare, care sa fie impaiate si puse peste tot (licee, universitati, muzee, scolile de securisti), sa vada lumea cum arata astia ca el si sa stie sa se fereasca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult