Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dinu Patriciu: Nu m-am împăcat cu Traian Băsescu

Dinu Patriciu: Nu m-am împăcat cu Traian Băsescu

scris de D.S.S.
41 afisari

Dinu Patriciu a declarat, vineri, la emisiunea „X-Press„, difuzată de B1 TV, că nu s-a împăcat cu președintele Traian Băsescu precum și că se simte în continuare persecutat.

Dinu Patriciu: Nu m-am împăcat cu Traian Băsescu

Acesta a negat că ar fi declarat că nu exclude o posibilă viitoare colaborare cu președintele.

N-am spus așa ceva niciodată. Ăsta este folclorul, dacă citiți cu atenție fiecare vorbă pe care am spus-o, nu rezultă de nicăieri că aș fi spus așa ceva„, a declarat Patriciu, vizavi de interviul din EVZ care a stârnit speculații privind o posibilă reanimare a Alianței Dreptate și Adevăr.
Nu există nicio împăcare„, a accentuat Patriciu. Întrebat, de moderatorul Vlad Petreanu, dacă măcar posibilitatea unei împăcări există, fostul patron al Rompetrol a spus că nu poate răspunde la această întrebare.

Astăzi avem un Guvern incompetent, iar când zic incompetent folosesc o vorbă politicoasă, cu o opoziție la fel de nevolnică. Toate cele trei partide au filozofii apropiate despre cum trebuie să arate țara aceasta în viitor„, a mai spus Dinu Patriciu.

2 comentarii

Ciu Huhu 29-07-2011 - 20:50

Minti de stingi Patrciule, faptele tale spun ca esti un slugoi al lui Basescu!

citiul vasile 30-07-2011 - 08:44

nici certati nu au fost …treaba cu palma data copilului l-a transformat pe basescu in victima ….la intelegere cu patriciu …huoooo….secaturara!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult