Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Directorul Institutului Cantacuzino a demisionat

Directorul Institutului Cantacuzino a demisionat

scris de A.H.
2 afisari

Directorul Institutului Cantacuzino a demisionat. „Radu Iordăchel mi-a înaintat demisia în această dimineaţă. Institutul a fost trecut de la Ministerul Sănătăţii la Ministerul Educaţiei”, a anunțat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Institutul Cantacuzino a rămas fără conducere.

Institutul Cantacuzino a rămas fără conducere.

Bănicioiu a mai spus că trebuie stabilit un nou management la Institutului Cantacuzino, în prezent fiind căutat un profesionist care „să înţeleagă atât partea de cercetare, cât şi cea de producţie”. Bănicioiu a precizat că alături de institut va fi în continuare comisia interministerială.

Potrivit ministrului, „în 2012 a existat şi o ordonanţă de urgenţă prin care toate institutele de cercetare treceau în subordinea Ministerului Educaţiei. Institutul a fost trecut acum la Ministerul Educaţiei pentru reorganizare. De fapt, se fac aceşti paşi pentru ştergerea datoriilor, cel puţin cele de la ANAF, care au ajuns la cote foarte mari”.

Nicolae Bănicioiu a precizat că datoriile institutului la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală sunt în jur de 11 milioane de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult