Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Discuţii în Coaliţie. Alegeri locale, pe 10 iunie

Discuţii în Coaliţie. Alegeri locale, pe 10 iunie

scris de M.A.
3 afisari

Cea mai probabilă dată a alegerilor locale ar putea fi 10 iunie, au declarat surse politice, după discuţiile de luni, din şedinţa coaliţiei de guvernare.

alegeri„De principiu, s-a discutat ca alegerile locale să se ţină, cel mai probabil, pe 10 iunie„, au declarat, pentru Agerpres, surse participante la şedinţă. Conform acestora, liderii coaliţiei au ridicat şi problema cărţilor de alegători, urmând să se decidă dacă acestea se vor mai folosi sau nu la alegerile din acest an.

„S-a discutat şi problema aceasta a cărţilor de alegători, pentru că mulţi dintre cetăţeni le-au pierdut, nu le-au folosit niciodată. Am discutat dacă să se mai folosească aceste cărţi de alegător sau se vor folosi în continuare doar cărţile de identitate pe care se aplică acel timbru ştampilat. Rămâne să mai discutăm dacă se vor mai tipări, dacă se vor mai folosi”, au menţionat sursele.

Totodată, a fost discutată şi problema blocajului din Parlament, liderii coaliţiei excluzând varianta alegerilor anticipate, dorite de Opoziţie.La reuniunea de luni a liderilor coaliţiei a participat şi premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, care s-a consultat cu liderii politici privind mecanismului Guvern-coaliţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult