Acasa Actualitate-InternaPolitica interna DNA cere ridicarea imunităţii lui Adrian Severin

DNA cere ridicarea imunităţii lui Adrian Severin

scris de D.P.
181 Afisari

DNA solicită ridicarea imunităţii europarlamentarului Adrian Severin, acuzat de corupţie. Cererea a fost înaintată către Parlamentul European, informează Realitatea.net.

DNA cere ridicarea imunitatii lui Adrian SeverinParlamentul European (PE) a anunţat la 20 martie deschiderea unei anchete privind acuzaţiile de corupţie aduse de publicaţia britanică The Sunday Times împotriva a trei europarlamentari, între care românul Adrian Severin.

Grupul socialiştilor europeni a decis, la 22 martie, excluderea lui Adrian Severin din toate funcţiile deţinute în formaţiune. Mai mult, Grupul i-a cerut social-democratului să demisioneze din Parlamentul European. Şi preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, i-a cerut demisia europarlamentarul PSD Adrian Severin, însă acesta a spuns că nu are niciun motiv să facă acest lucru. La 28 martie, Adrian Severin şi-a dat demisia din PSD.

12 comentarii

cetatean 05-04-2011 - 16:40

Dar lui Bodu si Anastase ? Asta-i politie politica.Legea e numai pentru opozitie.Puterea poate FURA linistita !

Ciu Huhu 05-04-2011 - 18:02

Pai si Severin si Bodu si Anastase tre’ musai bagati la puscarie daca-s gasiti vinovati de CEDO sau alt TRIBUNAL INTERNATIONAL, CACI CELE ROMANESTI AU CREDIBILITATE ZERO CONFORM celor care au avut de a face cu ele, intre care si eu!

Stan-Ford 06-04-2011 - 05:47

Ati mentionat-o pe anastase fosta ‘modela’…dar EBA?…dar udrea?…astea’s personaje care nu si-au luat soarta in maini ci intre picioare.

Citisem recent o ‘zicatoare’ romaneasca cu care nu prea sunt de acord :
“Nu faci din cocos gaina, nici din udrea gospodina !” – eu le-as pune la munca, nu…nu la munca ‘de jos’ cu care sunt foarte obisnuite…ci le-as pune sa servesca la cantinele batranilor spoliati de pensii.

Pribeagul 05-04-2011 - 21:31

Severin nu este numai un sobolan al tranzitiei, el este pur si simplu un sobolan. Nu-i in stare de nimic, ia ce-au cultivat si muncit altii.

Poporul, tras pe sfoara de niste nemernici care l-au propus si sustinut, desi nu este nimic de capul lui, l-a trimis in PE sa reprezinte cu cinste Romania, poporul roman. In loc de aceasta, el s-a apucat sa faca afaceri, ca de, e liber, e democrat, e socialist, si face ce vrea el. Da-l incolo de popor!

Nu-i singurul. Specia oamenilor tip sobolan a inflorit dupa ’89. Sunt aceia care sunt in stare sa indeplineasca zici de servicii si functii de pe urma carora iau salarii nesimtite in comparatie cu salariul mediu de cca 300 de euro. Amaritul, cetatenul obisnuit nu poate avea decit o singura functie-meserie, care-i secatuieste resursele, in timp ce sobolanul tranzitiei are cite functii doreste, nu face nimic, sau tulbura cursul normal al actiuvitatii sociale, si este rasplatit ca si curvele, dupa numarul de clienti = functii, activitati.

Stan-Ford 06-04-2011 - 05:10

Sunt de acord cu ceea ce scrieti aici, dar ce parere aveti despre Becali, EBA sau Vadim? Tot ‘poporul tras pe sfoara” i-a trimis la Bruxelles? Sa intelegem ca si EBA este tot o ‘shobolanitza de tranzitie’ adica un fel de c–a?

Ciu Huhu 05-04-2011 - 23:05

Corect!

ze kalanga 06-04-2011 - 02:45

Nuuu,rog justitia romana sa nu se bage!Daca se apuca ai nostri sa-l judece nu va fi condamnat nici in 30 de ani,la fel ca Nastase,Vantu sau Patriciu,pana se va prescrie fapta!Mai bine sa-l judece aia de la OLAf sau de la PE!

u s 06-04-2011 - 03:09

Ia zi ma infect mic ce-a facut Patriciu? Dar despre Basecu si toata familia lui de lepre, despe Udrea, Videanu etc, ai ceva e guitat? Piei ma vierme.

Baiet(EL): Khon ul Dinu Paturicu 06-04-2011 - 03:38

Este de domeniul Modelelor pt. studentii de la Arte Plastice ! Este Modelul Perfect al Cinstei ( Si nu a vandut Petrol la nimeni, nici nu face afaceri) Doar oran jadul ,are treaba cu paturici!

Timotei 06-04-2011 - 06:04

cinste USL-asilor tarii Ponta, Antonescu, Voiculescu !!!

codul us-lasilor 06-04-2011 - 07:31

ha,ha,ha , sa-l judece odata cu VANTU,ca sa moara us-lasii de ciuda.Apropo unde este lista aceea de 200 de persoane dubioase,ca asa a zis cand era ministru de externe, de si-a dat demisia , l-a facut cineva sa o inghita,sa ne spuna si noua.

codul us-lasilor 06-04-2011 - 07:43

ce scria unul:” peste noapte in conturile lui crin antonescu au aparut 300000 euro, de unde?poate ne spune adina nevasta iubitoare de cianuri.”Alooooooooooooooo,canadienii de la ROSIA MONTANA dau spaga la totii care fac lobby pentru procedeul cu cianuri.Ia verificati si conturile ziaristilor care fac acest lobby.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult