Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Doi oameni au murit în secţiile de votare

Doi oameni au murit în secţiile de votare

scris de A.B.
5 afisari

Un bărbat din Bistriţa a murit la câteva minute după ce a votat. El s-a prăbuşit înainte de a ieşi din secţia de votare. Un incident asemănător s-a petrecut şi la Arad, unde o femeie a murit tot într-o secţie de votare după ce a făcut un stop cardio-respirator.

ambulanta

foto: antena3.ro

Un bărbat şi o femeie au murit în secţiile devotare, imediat după ce au votat. Bărbatul s-a prăbuşit, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul acestuia. În urma efectuării autopsiei, medicii vor stabili care este cauza decesului. Un caz asemănător a fost şi într-o comună arădeană, unde o femeie de 70 de ani a murit într-o secție de votare, după ce a făcut stop cardio-respirator. Potrivit citynews.ro, un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului. Medicii de pe ambulanţă au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

1 comentariu

BULA 10-06-2012 - 16:33

De asta nu e bine sa votezi. Vedeti ce se poate intampla.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult