Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Doi secretari de stat la fiecare Minister

Doi secretari de stat la fiecare Minister

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Guvernul a decis ca numarul secretarilor de stat sa fie redus la cel mult doua astfel de posturi, singurele exceptate fiind ministerele mari, cum este cel de Interne si Externe, in a caror organigrama vor fi mentinuti trei secretari de stat, discutia urmand insa sa continue si in Coalitie.

Decizia reducerii numarului secretarilor de stat a fost luata, ca principiu politic, in sedinta de miercuri seara a Guvernului. “Decizia politica este ca numarul secretarilor de stat sa fie redus la doua posturi, maxim trei secretari de stat in Ministere mari, ca cel al Administraţiei si Internelor sau cel al Externelor. Este insa posibil ca trei posturi de secretari de stat sa fie pastrate si la alte Ministere cu numeroase atributii, precum Dezvoltarea Regionala si Turismul sau Economia”, au declarat surse oficiale citate de Mediafax. Ministrii s-au reunit, miercuri seara, pentru a discuta despre diminuarea cheltuielilor cu bunuri si servicii, precum si despre noile organigrame ale Ministerele, cu reducerea numarului de secretari de stat. Surse ministeriale au declarat, pentru Mediafax, in urma cu o saptamana, ca premierul Emil Boc a cerut tuturor ministrilor sa prezinte o schema de reorganizare a institutiilor pe care le conduc, care sa includa un numar scazut de secretari de stat si agentii aflate in coordonare, dar si o reducere cu 25% a numarului de angajati in fiecare Minister.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS