Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Doina Pană – ministru delegat pentru Dialog Social

Doina Pană – ministru delegat pentru Dialog Social

scris de A.H.
11 afisari

Adriana Doina Pană a fost propusă miercuri de premierul desemnat Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru Dialog Social.

Doina Pană

Pană s-a născut la 16 mai 1957 în comuna Matei, judeţul Bistriţa-Năsăud. Este licenţiată în Electrotehnică la Universitatea Tehnică din Bucureşti şi are un master în Administraţie Publică. A fost inspector şcolar general la ISJ Bistriţa-Năsăud. Pe baza activităţii profesionale a obţinut din partea Guvernului României Diploma de excelenţă pentru realizările în domeniul educaţiei româneşti iar din partea Ministerului Educaţiei – Diplomă de onoare pentru dăruirea profesională şi activitatea deosebită în slujba şcolii româneşti şi Diplomă de onoare pentru merite deosebite în managementul unităţilor de învăţământ.

Din iunie 2012 până în prezent a fost consilier judeţean în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud (USL), funcţie deţinută şi între anii 2004-2009. În 2009 a fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovaţiei. Preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei Bistriţa-Năsăud a PSD şi vicepreşedinte la nivel naţional al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate.

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 a fost aleasă deputat în colegiul 1 din Bistriţa-Năsăud, pe listele USD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult