Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dragnea anunta, la Tg. Mures, insurectia pe care PSD o pune la cale

Dragnea anunta, la Tg. Mures, insurectia pe care PSD o pune la cale

scris de Ziua Veche
2 afisari

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Targu Mures, ca alegerile anticipate vor fi cerute de popor printr-o miscare populara care va fi sprijinita de PSD.”sansa de a se organiza alegeri anticipate nu e decat la romani. Daca romanii se vor hotari, in vara asta, in toamna asta, poate si noi ii ajutam sa cerem alegeri anticipate, intr-o mare miscare populara. Nu vorbim de revolta. Sunt mai multe procedee. Este tot ce va pot spune acum”, a spus Liviu Dragnea, citat de Realitatea.net.Liderul social-democrat a adaugat ca formaţiunea din care face parte nu mai este dispusa sa guverneze intr-o coaliţie.

 

 „Nu stiu si eu nu am foarte multa dragoste in privinţa asta (UDMR-n.r.). incerc sa ma abţin, mai ales ca sunt aici, in Targu Mures. Noi vizam sa guvernam singuri, cu un program social-democrat, vrem sa construim un nou model de societate, o noua Romanie si sa punem in practica si sa aratam romanior lucrul asta. Si speram ca romanii sa voteze la viitoarele alegeri, noi speram cat mai devreme, sa voteze raţional, si nu emoţional. Poate dupa atatea valuri de alegeri in Romania s-au convins si ei ca nu e bine sa se lase manipulaţi, ca nu e bine sa voteze dupa 500.000 de lei sau 1 milion de lei pentru ca un pui sau o sticla de ulei  poate ajunge o zi doua, dar nu cinci ani de zile. si cred ca oamenii au inţeles si ce inseamna sa se guverneze in coaliţie. Eu cred ca romanii trebuie sa se hotarasca daca vor sa voteze cu unii sau cu alţii, dar sa nu mai imprastie voturi”, a explicat Dragnea.

 Social-democratul a respins categoric ideea intrarii PSD la guvernare fara alegeri anticipate.

 Liviu Dragnea participa la lucrarile Consiliului Judeţean al PSD Mures, unde un grup de politicieni au declarat, joi, ca doresc alegeri in cadrul organizaţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult