Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dragnea despre amânarea nominalizării premierului

Dragnea despre amânarea nominalizării premierului

scris de A.P.
17 afisari

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a calificat amânarea anunțului președintelui Iohannis pentru propunerea de premier ca fiind „o bătaie de joc la adresa românilor”.

liviu dragnea psd„În primul rând este o bătaie de joc la adresa românilor. Și am mai înțeles că, de fapt, face tot posibilul ca o mare parte din programul nostru de guvernare să nu fie aplicat în așa fel încât românii să nu beneficieze de măsurile așteptate și super-așteptate din programul nostru. (…) Tot pe surse… mi se pare ceva jenant ca un șef de stat să vrea sa dea niște informații fără să și le asume”, a declarat Dragnea, joi, la Romania TV.

El a adăugat că nu a dorit să comenteze subiectul și a opinat că, probabil, președintele nu vrea să fie aplicat programul de guvernare pentru a nu crește cota de încredere pentru inițiatorii acestuia.

„Am înțeles că la o televiziune era cineva supărat că de ce nu am ieșit astăzi. Eram cu domnul Tăriceanu și cu domnul Grindeanu și ne-am tot gândit… Să ieșim să comentăm, ce? O tăcere? E o situație penibilă — sunt 20 de zile de la alegeri și nu avem guvern”, a spus președintele PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult