Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dragnea, despre relația sa cu Ponta

Dragnea, despre relația sa cu Ponta

scris de A.P.
15 afisari

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a afirmat că are o relație foarte bună cu Victor Ponta și că aceasta nu este afectată de imaginile pe care le postează unii sau alții.

dragnea ponta”E foarte bună, sincer vorbind”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, întrebat fiind care este relația sa cu Victor Ponta.

Președintele PSD a susținut că pe el nu îl deranjează faptul că Partidul România Unită (PRU) se folosește de imaginea lui Victor Ponta, dar că i se pare incorect acest lucru.

”Pe mine nu mă deranjează, pe mine personal. Eu ceea ce i-am spus lui Victor, și i-am spus sincer și a și înțeles asta, nu pe mine personal mă deranjează. Nu e în regulă, mi se pare incorect să-i fie folosită imaginea de către alt partid”, a spus Dragnea. Liderul social-democrat a adăugat că este ”deranjant” acest lucru pentru unii membri de partid.

Liviu Dragnea a menționat că nu agreează o variantă de alianță cu PRU.

”Eu nu agreez varianta asta, pentru că atâta timp cât procedează în felul ăsta nu mi se pare corect și atunci sigur că îți pui mari semne de întrebare pentru validitatea și durata și substanța unei colaborări cu oameni care procedează în felul ăsta. De aici pleacă rezervele. Dar, repet, să ajungem la alegeri. Relația mea cu Victor nu este afectată de pozele pe care le pun unii sau alții pe … Pentru că oricum nu conving pe nimeni acele poze”, a afirmat Liviu Dragnea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult