Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dragnea ii santajeaza pe fata pe demisionarii din PSD

Dragnea ii santajeaza pe fata pe demisionarii din PSD

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Pesedistul Liviu Dragnea i-a amenintat direct pe toti parlamentarii care au parasit PSD, ca amanunte picante legate de fiecare dintre acestia vor fi facute publice.


In ceea ce priveste plecarile din PSD, eu sper sa rezolvam intr-un timp oarecum rezonabil o lista cu motivele pentru care au plecat acesti colegi: dosare, afaceri, bani efectiv. (…) Daca a venit o doamna din Moldova, parlamentar, care avea nevoie de niste bani ca sa isi scoata casa de sub sechestru si a primit 30.000 de euro… Noi nu i-am dat. Daca unul voia sa o tina pe mama lui directoare la Finantele Publice intr-un judet oarecare, n-am putut sa i-o tinem. ‘Ma frate, suntem in opozitie’”, a afirmat Dragnea, la Antena 3. El a subliniat ca foarte curand liderii PSD vor da publicitatii o centralizare cu beneficiile obtinute de cei care au plecat si ca aceste informatii au fost obtinute fara mari eforturi. “Eu ce am spus este ca sper ca intr-un timp absolut rezonabil sa venim cu o lista – daca nu cu toti, cu majoritatea – in care sa aratam pe o coloana ca acesti oameni au plecat si pe alta coloana ce s-a petrecut ‘cu totul intamplator’, printr-o mare conicidenta. Asta incercam sa facem si sa stiti ca nu este foarte greu pentru ca informatiile circula”, a mai detaliat Liviu Dragnea, seful Consiliului Judetean Teleorman.

0 comentariu

Stefan 04-03-2010 - 10:56

O sa ma refer doar la nebunia de acum cu CNA si Rama.
Sa inteleg ca esti nutritionist si poti face aprecieri valide in ceea ce priveste continutul margarnei? Stiu ca acum e o isterie intrega in Romania despre margarina, dar asa cum tu zici ca in strainatate margarina are nu stiu ce avertizari sau este interzisa, tot asa iti zic s eu ca nu e asa, ba mai mult, in Olanda de exemplu cantitatea zilnica recomandata a crescut la 30-35g/zi. Iar CNAul a luat o decizie ignorand recomandarea ministerului sanatatii, care ii spunea ca nu exista la nivel european nici o lege care sa reglementeze consumul maxim de margarna.

geek-a-contra 07-03-2010 - 08:50

.. varzaru, licentiat in inginerie, sociologie, ziaristica si in nu mai stiu io ce, dupa pricipiul „stiu de toate da’ nu ma pricep la niciuna” nu prea face bine ce face, dar nu as fi indraznit sa scriu ce scrie chiar ziuceanouadarveche: „varzaru: otrava pentru copii”

or fi stiind ei cei stiu, aia din redactie….

Marina 07-03-2010 - 13:36

Cred ca domnul Varzaru e pertinent in ceea ce scrie aici. Eu nu sunt nici specialist in nutritie si nici nu lucrez in publicitate.Ca mama, insa, pot sa va spun ca nu i-as da copilului meu nici supa la plic si nici sarmale din conserva. As vrea sa-i vad pe cei care produc aceste alimente, dar si pe cei care fac reclamele ca sa fie difuzate la televizor, cum isi hranesc ei copiii cu astfel de produse. Daca tot ne indeamna pe noi sa facem asta sa inceapa printr-un exemplu personal.

Caramel 07-03-2010 - 13:47

Sora mea lucreaza la compania care produce sarmale la conserva, mai precis la Scandic si mi-a povestit cum stau lucrurile. Acolo se produc, in serie destul de mica si produse de calitate, dupa standarde, asa cum scrie pe cutii-fara conservanti, fara aditivi…etc. Conservele care provin din loturile care sunt facute ca la carte, au un fel de stantza pe cutia conservei, ca sa fie recunoscute de angajati si de apropiati, atunci cand merg sa cumpere din magazine. Restul…au la porcarii în ele de nu va puteti imagina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS