Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dragnea: Nu îl avem pe Căutiş pe liste

Dragnea: Nu îl avem pe Căutiş pe liste

scris de A.P.
431 Afisari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că jurnalistul Alexandru Căutiş nu se regăseşte pe listele de candidaţi ai partidului la parlamentare, liderul social-democrat spunând că ”ar fi exotic” să fie colegi. Liviu Dragnea a amintit că el semnează listele de candidaţi ai PSD şi a subliniat că nu face acest lucru dormind.

liviu dragnea psdDragnea a spus că a înţeles că propunerea ca Alexandru Căutiş să candideze pe listele PSD ar veni de la Constanţa şi a spus că va avea o discuţie cu preşedintele organizaţiei PSD Constanţa.

Liviu Dragnea a menţionat că, potrivit legii, listele de candidaţi se semnează de către preşedintele partidului.

Întrebat dacă va semna o listă pe care s-ar regăsi Căutiş, liderul PSD a răspuns: ”Ar fi cel puţin ciudat, dacă nu exotic, ca să fim colegi de liste. Aş fi îngrozit ca domnul Teodorovici să plece din partid dacă ar veni domnul Căutiş, nu pot să pierd un asemenea om”.

Dragnea a precizat că, deocamdată, PSD nu îi are nici pe Alexandru Căutiş, nici pe Lavinia Şandru.

”Listele le semnez eu şi grila pe care am impus-o e foarte dură, nu le semnez legat la ochi, nu le semnez dormind. Sunt preşedinţi de organizaţii, puţini, care au crezut că glumesc. Au venit şi au plecat înapoi şi au mai venit şi iar au plecat înapoi. Listele le semnez eu şi trebuie să cred în fiecare om”, a subliniat Liviu Dragnea.

Jurnalistul Alexandru Căutiş a anunţat pe pagina sa de Facebook că va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Constanţa, spunând că el a fost cel care i-a cerut acest lucru liderului filialei constănţene, Felix Stroe. Jurnalistul susţine că va lupta mai tare din noua postură şi că speră că nu îi va fi silă de el la final.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult