Acasa Actualitate-InternaPolitica interna După ce le-a făcut curve pe românce, ministrul Ioan Rus şi-a dat demisia

După ce le-a făcut curve pe românce, ministrul Ioan Rus şi-a dat demisia

scris de B.C.R
12 afisari

Premierul Victor Ponta i-a acceptat joi demisia ministrului Transporturilor, Ioan Rus.

„Regret situația generată de declarațiile dlui Ioan Rus! Acesta și-a asumat răspunderea și mi-a prezentat demisia din funcția de ministru! Am acceptat demisia și săptămână viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu!”, a scris Ponta pe Facebook, la scurt timp după ce a avut o discuție la Palatul Victoria cu Ioan Rus.

Ministrul Ioan Rus şi-a dat demisia

Ministrul Ioan Rus şi-a dat demisia

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, joi, că ar putea să-i ceară premierului Victor Ponta să-i accepte demisia în urma criticilor la adresa sa generate de declarațiile referitoare la românii din străinătate.

„Eu am de rezolvat câteva chestiuni și am să cer eventual chiar primului ministru să îmi accepte demisia. Ce să zic altceva… Deci eu am făcut o declarație în sens pozitiv. Dacă a ieșit prost sau foarte prost, pentru toți cei care se simt jigniți îmi cer scuze. De aici încolo să vedem ce e de făcut”, a afirmat Rus la Antena 3.

Declarația vine după ce miercuri seară, la un alt post de televiziune, ministrul Transporturilor s-a referit la situația românilor care lucrează în străinătate.

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forța activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betoniști, fierari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia, copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate” a afirmat miercuri seară, la Digi 24, ministrul Ioan Rus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult