Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Duşa: Puterea va pierde majoritatea şi la Cameră

Duşa: Puterea va pierde majoritatea şi la Cameră

scris de A.B.
4 afisari

Deputatul PSD, Mircea Duşa, crede că puterea va pierde majoritatea şi în Camera Deputaţilor. După un calcul rapid, Duşa a tras linie arătând că până acum grupul PSD are 90 de deputaţi, PNL are 58 şi a susţinut că e posibil să mai apară solicitări din partea parlamentarilor puterii de a trece la opoziţie.

mircea dusa

foto: ziarelive.ro

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, susţine că s-ar putea ca puterea să rămână fără majoritate şi la Cameră.

„Cei doi copreşedinţi ai USL au anunţat că mai este deschisă poarta formaţiunii până la moţiunea de cenzură. O să vedeţi că o să mai apară solicitări din partea parlamentarilor care vor trece de partea opoziţiei sau vor afirma că vor vota moţiunea”, a precizat Duşa.

El a arătat că, din cifre, s-ar putea ca de marţi, să înceapă puterea să nu mai aibă cvorum de şedinţă nici la Camera Deputaţilor„.

„Cvorumul este de 164 de deputaţi, au rămas 167 parlamentari ai puterii, se mai anunţă ceva plecări, este vorba de trei oameni, ceea ce nu este o cifră foarte mare”, a explicat, pentru Mediafax, Mircea Duşa.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult