Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea, cu ramura de măslin la Ungureanu

Elena Udrea, cu ramura de măslin la Ungureanu

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

Liderul PDL Bucureşti Elena Udrea bate în retragere. După ce l-a criticat pe Mihai Răzvan Ungureanu, Udrea vine cu ramura de măslin: Ungureanu poate fi factorul de echilibru de care e nevoie în contextul relansării economice, scrie ea pe blogul său.

elena udreaDupă ce s-au jucat în ultimele zile de-a “uite piscina, nu-i bazinul”, se pare că Elena Udrea şi Mihai Răzvan Ungureanu au făcut pace. Primul pas spre împăcare a fost făcut de Udrea care a scris cu foc pe blogul personal că premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi-a început foarte bine mandatul şi poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie în contextul relansării economice, dar şi al alegerilor din această toamnă.

De asemenea, liderul PDL Bucureşti laudă prestaţia lui Ungureanu din emisiunea moderată de Mihai Gâdea şi difuzată marţi seară de Antena 3.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a reuşit un lucru cu adevărat deosebit: a mers în emisiune la Gâdea şi a demonstrat moderatorului că el este bun doar în momentul în care ţipă şi are aplaudaci şi yesmeni în jurul lui. Din punctul de vedere al omului politic care merge adesea la emisiuni televizate, Prim-ministrul a arătat aseară de ce îşi merită primul loc în sondajele privind favorabilitatea în rândul românilor, înaintea liderilor de carton ai opoziţiei. Felul în care a făcut faţă întrebărilor insinuante de-a lungul emisiunii a arătat care este diferenţa între un om care spune ceea ce simte şi gândeşte şi un jurnalist care atacă la comandă”, scrie Udrea.

1 comentariu

प्रिंस Parpanghel Carpathians 15-03-2012 - 14:24

Miza aflata in joc este prea mare, iar despre proprietatile dovedite de Intai Statatorul din fruntea s(T) atului, doamna lu’h Cu COS este convinsa ca numai reprezinta o prioritate de gradul 0. Iar Alma Ro. Diche Berta , nici pe atat. Miza Enorma , si unde T.B traverseaza si peshte …cadavre !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult