Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea demisie. Ce spun Blaga, Preda şi Anastase

Elena Udrea demisie. Ce spun Blaga, Preda şi Anastase

scris de A.B.
7 afisari

Demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti a tulburat apele în interiorul partidului. La auzul acestei decizii, liderii partidului, şi nu numai, reacţionează.

udrea

foto: jurnaluldebuzau.ro

Elena Udrea a demisoinat de la conducerea PDL Bucureşti. Motivul, rezultatele slabe obţinute de formaţiunea sa la alegerile locale din 10 iunie. Reacţiile nu au întârziat să apară.

Blaga: Mie nu mi-a spus Udrea niciodată că intenţionează să-şi dea demisia

Vasile Blaga a recunoscut că lui nu i-a spus niciodată Elena Udrea că intenţionează să demisioneze de la şefia Organizaţiei PDL Bucureşti. „Mie nu mi-a spus niciodată că intenţionează să-şi dea demisia”, a declarat Blaga, referindu-se la anunţul vicepreşedintelui PDL Elena Udrea că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti.

Toader: Demisia e un act de voinţă personală

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, marţi, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că acum a auzit despre decizia Elenei Udrea de a demisiona de la şefia PDL Bucureşti, menţionând că nu are ce să comenteze, întrucât demisia este un act de voinţă personală. „Nici nu ştiu, acum am auzit, n-am ce să comentez. Demisia e un act de voinţă personală”, a spus Toader, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

Cristian Preda: Demisia Elenei Udrea, un gest de responsabilitate politică

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, marţi, pentru Mediafax, că demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti este „normală”, reprezentând „un gest de responsabilitate politică”. „Demisia Elenei Udrea e normală. Este un gest de responsabilitate politică”, a spus Cristian Preda.

Anastase: Atât timp cât nu am discutat cu dânsa, nu comentez

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a spus, marţi, că nu comentează anunţul Elenei Udrea privind demisia de la şefia PDL Bucureşti până nu discută cu aceasta. „Nu mă puneţi să comentez. Atât timp cât nu am discutat cu dânsa, nu am ce să comentez”, a spus Roberta Anastase.

Năstase: Valul de neîncredere din Capitală a fost urmat de răspunsul Elenei Udrea

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, marţi, comentând demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti, că valul de neîncredere din Capitală a fost urmat de răspunsul Elenei Udrea, el apreciind că, probabil, urmează şi alţi lideri ai PDL să ia măsuri similare.

1 comentariu

Sorin Max 12-06-2012 - 15:40

Domnule Nastatse,

Cand credeti ca valul de neincredere in politicieni – generat de coruptie – va fi urmat de demisiile celor corupti?
Pana cand credeti ca puteti arunca valul neincrederii asupra justitiei?
Cat credeti ca va mai puteti ascunde sub valul de politician al PSD si mai nou al USL?
Cand credeti ca va va matura valul justitiei de pe scena politica?
Sper sa nu-mi raspundeti cu: niciodata; intotdeauna; mereu; niciodata!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult