Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea: Din 2013 putem vorbi despre o reîmpărţire a României în regiuni

Elena Udrea: Din 2013 putem vorbi despre o reîmpărţire a României în regiuni

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri, în cadrul întâlnirii cu Delegaţia Comisiei pentru Dezvoltare Regională – REGI din cadrul Parlamentului European, că „până în 2013 nu putem vorbi despre o reîmpărţire a României în regiuni”, deşi este necesară, pentru o mai bună absorbţie a fondurilor europene.


„Pe noi ne interesează o mai bună absorbţie a fondurilor europene, iar, dacă lucrul acesta este legat de numărul de euroregiuni în care este împărţită România, atunci, noi ne vom strădui să avem acea abordare, care să maximizeze atragerea fondurilor europene. După experienţa pe care o avem din prima alocare bugetară (2007-2013), canalizăm efectul pe care l-a avut, deja, împărţirea în regiuni a ratei de absorbţie a fondurilor europene”, a spus ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, citata de Agerpres.

„Va trebui ca abordarea noastră să fie una pragmatică. Vorbim şi de considerente istorice, economice. Din punctul nostru de vedere, această reîmpărţire este necesară, dar trebuie să aibă ca prim scop o mai mare eficienţă şi o implicare mai directă asupra unei mai bune absorbţii a fondurilor europene în următoarea perioadă”, a subliniat Udrea. Discuţiile de la Timişoara au vizat prezentarea stadiului de aplicare a Programului Operaţional Regional – POR.

0 comentariu

jan dinu 19-03-2010 - 17:10

Te joci prea mult cu declaratii …!
Jan Dinu

Vali A. 19-03-2010 - 21:11

Asta e decan la stiinte politice? Cu moaca asta si atat de prost? Jale! 🙂

the 19-03-2010 - 23:08

cum sa pastrezi un ton decent, cind e vorba de cotoarba asta de Preda ?

john cenna 20-03-2010 - 13:33

Frustat si necitit politicianist si vorbete care nu face nimic n-a gasit altceva dechit religia, propun sa invatam la scoala marxism-leninismul si fascismul care sunt de ….politice nepriceputul de el si amarasteanul si memento mori pirlitule……..

Huhu 20-03-2010 - 14:12

Baaa, tara asta geme de numarul mare al certinilor propedelisti!!1111111

Huhu 20-03-2010 - 14:15

Baaa, tara asta geme de numarul cretinilor propedelisti!!!

bogdan 20-03-2010 - 20:44

domnule preda,eu propun studierea fascismului,marxismului ,leninismului,etc.religia a fost in scoli pana prin”46 comunistii au scos-o iar acum un neocomunist incearca din nou.

oblioo 20-03-2010 - 22:06

Au inceput prin construirea de blocuri in carca bisericilor, vezi cazurile Bisericii Armenesti si a Catedralei Sf. Iosif. Acum ii deranjeaza Biserica Ortodoxa.
Totzkistii sunt remarcati prin dogma lor, a revolutiei permanente. Masa populara trebuie facuta extrem de maleabila, o trupa de balerine, care canta, rade si danseaza, dupa cum le dicteaza satanistul sef. Este eliminata Biserica, pentru inceput, dupa care se demoleaza Natiunea, Familia si Morala.
Dupa distrugerea Bisericii Ortodoxe, urmeaza importul a 5 milioane de somalezi sau chinezi, pentru diluarea natiunii romane, distrugerea familiei, pentru ca statul sa educe direct copii. In gradinite si scoli, copii vor fi educati in privinta „normalitatii” homosexualitatii, incestului si a bestialitatii. Nu exagerez niciun pic, aceste lucruri se intampla deja in America de Nord.
Cetateanul insingurat, fara repere morale si fara repere in general, este usor de controlat si reprezinta prototipul cetateanului viitorului, viitor in care ne duc Traian Basescu, Emil Boc, Cristian Preda, Vladimir Tismaneanu, H.R. Patapievici s.a.

noi 21-03-2010 - 08:19

DA JOS MAFIA ORTODOXA!AFARA DIN TARA CU TEROAREA ORTODOXA!FAPTE NU VORBE!

Adrian D 21-03-2010 - 16:14

Iata ce distinctii are ipochimenul:
Ordine şi distincţii:

* „Serviciul credincios” – Comandor (România), (2000); din 2005, numit în Consiliul de onoare al Ordinului.
* „Ordinul Léopold” – Ofiţer (Belgia), (2008);
* „Legiunea de Onoare” – Ofiţer (Franţa), (2009)[18];
* „Steaua României” – Cavaler (România), (2009);
* „Ordinul Coroanei” – Mare ofiţer (Belgia), (2009);

Poate ne spune si noua ce mari merite l-au determinat pe marele Sarko sa-i dea Legiunea de Onoare…ori, macar rangul pe care-l ocupa in Loja…

Paladin 22-03-2010 - 08:54

Nu prea am incredere in PDL, dar sunt de acord cu ideea: intr-un stat modern si civilizat religia nu are ce cauta in scoli. Se poate preda in biserica aleasa de fiecare familie, si nu pe banii contribuabililor.

O istorie comparativa a religiilor ar fi interesant de predat, dar in nici un caz de reprezentantii unei anumite religii.

iov 30-04-2010 - 12:40

Preda se vede cocotat in varful puterii de unde emite judecati liberale. Liberal frate, dar de ce nu ti-ai afirmat credinta cand ai candidat din partea PDL. Mariajul a esuat tocmai pentru ca mi-ai luat votul si m-ai tradat. Bine ca stiu!
La urmatoarele alegeri nu te mai votez, PDL! Preda, tu vorbesti acum ca ai fost ales insa ii reprezinti pe cei care te-au votat?

iov 30-04-2010 - 12:45

Preda a fost ales si noi conservatorii, ce nu mai putem de admiratia lui. Ne doare in cot de ea. Ma intereseaza decizia.Vorbesti doar pentru ca ai fost ales! Ma reprezinti insa prin ce decizi tu!La urmatoarele alegeri propun sa ne doara pe cat mai multi consevatori in cot de ,,admiratia” vocilor din PDL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult