Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea, decepţionată de declaraţiile lui Traian Băsescu

Elena Udrea, decepţionată de declaraţiile lui Traian Băsescu

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.„M-a surprins faptul că cel mai mare susţinător al femeilor din politică, domnul Traian Băsescu, un bărbat în politică, căruia multe, mai ales din PD-L, îi datorează ascensiunea, cariera şi funcţiile pe care le ocupă. Suntem multe femei în funcţii importante, adică Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Monica Iacob Ridzi, iar el nu ne-a dat şansă la funcţia de preşedinte al partidului, la cele mai înalte funcţii în stat. Ăsta sigur că e un motiv de decepţie pentru noi, femeile”, a declarat Elena Udrea, joi seara, la postul B1 Tv.


Declaraţia vine după ce şeful statului susţinea la sfârşitul săptămânii trecute, într-o emisiune televizată, că Elena Udrea nu este pregătită pentru şefia Executivului sau a PDL, transmite Antena 3.

„Funcţiile înalte de tip prim-ministru, de preşedinte, implică o experienţă de viaţă. Nu e suficient să fii inteligent, aici v-o descriu pe doamna Udrea… Inteligent, ambiţios, capabil de negociere, extrem de rezistent în bătălia politică… Aş spune, la vârsta dânsei, 36-37 de ani, un politician, unul dintre cele mai bune produse
 ale politicii în PDL în ultimii ani. Dar de aici şi până la funcţia de prim-ministru sau de preşedinte este cale lungă”, a declarat Traian Băsescu la Pro TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult