Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea, învinsă la Curtea Constituțională

Elena Udrea, învinsă la Curtea Constituțională

scris de D.P.
3 afisari

Filiala Partidului Național Liberal – Sector 2 salută decizia Curții Constituționale care a admis contestația depusă de parlamentarii USL cu privire la legea privind publicitatea stradală, o altă golănie mascată a Elenei Udrea gândită pentru satisfacerea intereselor clicii portocalii, se arată într-un comunicat de presă.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

“Dacă acest act normativ ar fi intrat în vigoare, toate bannerele și panourile publicitare ar fi fost amplasate doar cu aprobarea Inspectoratului de Stat în Construcții, instituție aflată în subordinea sa. Cu alte cuvinte, acordarea autorizațiilor pentru publicitate stradală ar fi rămas la bunul plac al Elenei Udrea. Stoparea acestui abuz a fost posibilă cu concursul lui Dan Cristian Popescu, Președintele Filialei Sector 2, care dupa ce s-a consultat cu firmele de profil din România, împreună cu deputatul liberal Diana Tușa, au iniţiat demersul de contestare la Curtea Constituționala a acestui proiect de lege abuziv, nedemocratic şi neconstituţional iniţiat de Elena Udrea. De asemenea am beneficiat de sprijinul incontestabil al conducerii USL, iar majoritatea parlamentarilor PNL şi PSD au semnat contestaţia. Organizația liberală a Sectorului 2 va continua să urmărească și să sancționeze, prin toate mijloacele legale, orice încercare a reprezentanților actualei puteri de a promova abuzul și dictatura în România”, se mai arată în comunicat. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult