Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea mai vrea în Parlament

Elena Udrea mai vrea în Parlament

scris de A.B.
8 afisari

Elena Udrea a anunţat, vineri, că va candida la alegerile parlamentare din toamnă pentru  Colegiul 25.

udrea

foto: dcnews.ro

„Voi candida la alegerile parlamentare, voi încerca să câştig un loc în Parlament”, a spus Udrea la gândul.info.: „Voi candida în Colegiul unde sunt parlamentar, Colegiul 25” a precizat Udrea. Ea a spus că este mai apreciată în provincie, unde a avut activitate ca ministru al Dezvoltării. „Nu mai este atmosfera de acum câţiva ani, când oamenii veneau să se pozeze cu tine”, a spus Udrea, explicând însă că te erodezi, ca politician, când te expui mediatic pentru a explica măsurile luate de Guvern în perioadă de criză. Udrea a spus că nu va ieşi din politică dacă nu va câştiga un loc în Parlament, menţionând că va încerca să fie un politician mai bun. Cât despre faptul că a fost acuzată că taie panglici, Udrea a răspuns: „Azi nimeni nu mai taie panglici. Tăierea de panglici înseamnă noi locuri de muncă”.

2 comentarii

remi 29-06-2012 - 14:40

La cita scirba au romanii fata de cateau asta nu va lua nici un vot.Este perceputa de romani ca intruchiparea curvetului si al parsivismului.Si e perceputa si ca consolatoarea chiorului….Ori mai urit decit chiorul nu e nimeni in tara asta.Pe boc l-a iertat poporul,a fost un baiat de la tara care a incercat sa parvina in capitala,dar Cateau a fost o jigodie care se facea ca uita ca e maritata cu fostul prieten de hotii(cocos) al lui nascase.

digital 29-06-2012 - 14:43

Nooooormmaaaal!
că vreaaaaa!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult