Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea nu va candida la şefia PDL. Nu vrea puterea ?

Elena Udrea nu va candida la şefia PDL. Nu vrea puterea ?

scris de A.H.
6 afisari

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, la B1Tv, răspunzând unei întrebări, că nu va candida la şefia PDL, precizând însă că este nevoie de organizarea Convenţiei, pentru ca baza partidului să poată alege o echipă, care poate fi „chiar” şi a actualului preşedinte al formaţiunii.

udrea

foto: ziarelive.ro

Udrea a spus că nu este momentul pentru lupte interne în PDL, însă există o foarte mare aşteptare pentru Convenţia care urmează să se organizeze. Fostul ministru a precizat că democrat-liberalii au nevoie de o echipă care să-şi stabilească un obiectiv şi care să aleagă un nou drum de urmat.

„Nu există deja un curent care să spună trebuie schimbat Vasile Blaga. Sunt oameni cărora le pasă de partid (…). Sunt oameni care nu neapărat vor o funcţie de conducere, ci vor o deschidere a partidului, vor să vadă că există o dorinţă de a trasa un drum pentru PDL, (…) că sunt conduşi de o echipă care şi-a fixat un obiectiv (…). Foarte mulţi de la baza partidului se demobilizează pentru că nu ştiu ce urmează„, a menţionat Elena Udrea.

Întrebată dacă va candida la şefia partidului, Elena Udrea a răspuns: „Nu. Nu, ca să vă răspund şi să încheiem subiectul”.

Deci nu este vorba despre candidatura mea. Însă şi eu cred că dacă vrem să oprim această fierbere, care este firească – USL a câştigat cu un scor foarte şi o majoritate mare şi îşi fac congres, fiecare partid îşi face convenţie sau congres, ce are fiecare, PNL şi PSD – la PDL, după această înfrângere pe care am avut-o cu atât mai mult există această dorinţa a membrilor, a bazei partidului – sigur, nu neapărat a conducerii – de a se ţine Convenţia şi de a avea posibilitatea să opteze pentru o echipă, care, sigur, poate fi chiar a domnului Blaga, nimeni nu spune că va fi aleasă altă echipă„, a spus Udrea.

Întrebată dacă poate fi vorba despre „echipa domnului Boc„, Udrea a răspuns: „Sau echipa domnului Boc, sau cine va veni să candideze„.

8 comentarii

mircea 10-01-2013 - 08:18

nu poti face din marinar demnitar,din cocos gaina si din curva gospodina

BULA 10-01-2013 - 08:23

Cu tehnologia de acum, se poate face orice.

Huhu Ciu 10-01-2013 - 14:20

Bai, sa fie clar, cand taranul da de bani, la inceput e toparlan, e si normal. Ia adu-ti aminte. Unii raman asa, altii evolueaza. Deci, trebuie sa evoluezi.

BULA 10-01-2013 - 08:21

Doamna Elena Udrea, te rugam din suflet sa candidezi. Nu ne lasa de izbeliste, prada lupilor din politica. Ai demonstrat de atatea ori ca esti capabila, ca esti neinfricata si poti sa ne conduci pe noi, romanii, pe drumul progresului, bunastarii si infaptuirii idealurilor noastre. Sa ne faci numai patinoare, sali de sport, telegondole, ca tare nevoie avem de ele.

Noi, astia mai in etate, renuntam la o parte din pensie, sa poti sa faci in continuare tot ce-ti trece prin cap, numai sa vii si pe la noi in vizita si sa ne lasi sa punem mana pe vuitton-ul matale.

Huhu Ciu 10-01-2013 - 14:17

Mai bine pune-ti mana sa-ti verifici punguta de doi bani de sub duda mucegaita, sa nu fie cazut intr-un ciorap, cauta in cosul cu rufe murdare.

jan dinu 10-01-2013 - 09:24

— Gainusha ,gainusha …
Ai destule boabe’n gusha
Pentru cit ai ciugulit ….
Shi nimic nu ai patit…?!
Sheful vostru ne-a’nshelat
Fiind cel mai mare’n stat
Cu – „dreptate shi adevar ”
Romanii nu au avut spor !
Doar gaska de mafioti
Ce ne-au regulat pe toti !!
Tu ai fost cea mai aleasa
Cind i-o luai tare sub …masa !!!
JD-USA

Huhu Ciu 10-01-2013 - 14:05

Frunza verde de dudău
Cu nea Jan este de rău
Ca e misogin vezi bine
Si se face de rusine.
E drept ca e bun la rimă
Dar ideia-i e o râmă

Huhu Ciu 10-01-2013 - 14:22

CATRE MISOGINI

Si in general carte puslamale si cei ramasi minori pe dinauntru: pugeti sula!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult