Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE- Udrea: Nu am venit la conducerea PDL Bucuresti pentru a candida la Primarie. Organizatia se restructureaza intr-o saptamana

UPDATE- Udrea: Nu am venit la conducerea PDL Bucuresti pentru a candida la Primarie. Organizatia se restructureaza intr-o saptamana

scris de Ziua Veche
0 afisari

UPDATE-ora 19.15

Liderul PDL Bucuresti Elena Udrea a declarat, duminica, dupa sedinta filialei, ca pana in 2 august vor fi facute propuneri de organizare a filialei, ca va exista un departament care se va ocupa cu atragerea de noi membri, fiind importante comunicarea si „prezenta PDL Bucuresti pe internet”. „Ne-am propus ca, pana luni, 2 august, sa venim cu variante de organizare a PDL Bucuresti, in asa fel incat sa acoperim toate domeniile de interes, un aspect important fiind acela al comunicarii partidului. Vrem sa fim cat mai aproape de oameni, vrem sa ne facem intelesi, vrem sa ajungem din nou printre bucuresteni”, a explicat Udrea, citata de Mediafax. Ea a facut aceste precizari dupa prima intalnire a sa in calitate de presedinte interimar al PDL Bucuresti cu conducerea acestei organizatii, printre cei prezenti la sedinta aflandu-se senatorul Anca Boagiu, ministrul Educatiei Daniel Funeriu, europarlamentarul Cristian Preda. Udrea a precizat, dupa sedinta, ca organizatia va avea un departament care se va ocupa cu atragerea de noi membri

UPDATE-ora 16.15

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, duminica, la prima sedinta a fililalei in noua formula de coordonare, ca nu a venit la organizatie pentru a candida la Primaria Capitalei, precizand ca misiunea sa este „recastigarea increderii bucurestenilor”.

„Misiunea mea este sa recastigam increderea bucurestenilor”, le-a spus Udrea membrilor PDL din organizatia Bucuresti, carora le-a multumit ca au venit la aceasta prima intalnire pe care a solicitat-o.

 

Udrea a mai spus ca este o mare onoare si o mare responsabilitate pentru ea sa ocupe aceasta functie, aratand ca organizatia PDL din Bucuresti este cea mai mare a partidului, care a dat de trei ori primarul general la Capitalei si de doua ori presedintele Romaniei. “Aceasta istorie a organizatiei ne obliga pe toti cei de aici la performanta si cred ca este important sa se stie ca personal nu am venit la organizatia PDL Bucuresti pentru a candida la Primaria Capitalei. Misiunea mea este sa recastigam impreuna increderea bucurestenilor si sa facem in asa fel incat bucurestenii sa devina din nou implicati in rezolvarea problemelor pe care le avem cu totii in acest oras care creste de la o zi la alta asa cum se intampla pe vremea lui Traian Basescu”, a spus Elena Udrea, duminica, in debutul intalnirii de la sediul PDL din Modrogan nr. 22, la care au participat 17 membri ai filialei.

Ea a precizat ca vechimea in partid nu ar mai trebui sa fie un criteriu care sa stea la baza ascensiunii in PDL Bucuresti, subliniind ca partidul este deschis sa primeasca noi membri.

„Cu timpul, in ultimii ani, am renuntat la modelul Traian Basescu si cred ca este momentul ca PDL Bucuresti sa se reintoarca la bucuresteni, sa facem politica Bucurestiului impreuna cu ei. De aceea eu cred ca avem nevoie sa deschidem partidul, cred ca de acum inainte nu criteriul vechimii in partid trebuie sa fie cel care sa stea la baza ascensiunii in PDL Bucuresti, ci cel al proiectelor. Oricine are un proiect, oricine este interesat de modernizarea orasului, de dezvoltarea lui, este binevenit in PDL Bucuresti si portile sunt deschise pentru toti cei carora le pasa de Bucuresti. Ne dorim sa aducem oameni noi, sa avem alaturi de noi oameni din societatea civila, oameni care sunt bine pregatiti profesional, reprezentativi in domeniile lor de activitate, este important sa ne intarim echipa”, a mai spus Udrea.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti a subliniat si ca democrat-liberalii detin majoritatea in Consiliul General al Primariei Capitalei, motiv pentru care ar putea sa faca „o pozitie constructiva la primarul general, adica sa sprijine toate proiectele care sunt necesare bucurestenilor si sa se opuna cheltuielilor inutile pe lucruri de genul ceasurilor sau ratelor salbatice”.

La prima sedinta a organizatiei PDL Bucuresti au participat 17 membri, printre care s-au numarat Anca Boagiu, Daniel Funeriu, Costica Canacheu, Cristian Preda, Brandusa Novac, Razvan Murgeanu.

Ministrul dezvoltarii si turismului si-a preluat duminica dimineata functia si a inceput prin a da indicatii personalului cum sa amenajeze sediul si cum sa pregateasca intalnirea de la ora 15.00, cu membrii organizatiei, ocazie cu care a declarat ca “nu mai pune mana pe mop orice ar fi”.

Ajutata de deputatul PDL Brandusa Novac, Elena Udrea a dat sfaturi celor trei femei de serviciu “inarmate” cu galeti, maturi, mopuri, carpe si substante de curatat, cum sa pregateasca intalnirea pe care membrii organizatiei PDL Bucuresti urmeaza sa o aiba in curtea interioara a sediului din Modrogan.

Potrivit Agerpres, Elena Udrea a precizat ca nu si-a personalizat biroul, acest lucru urmand sa-l faca in perioada urmatoare. “E prima zi. Am zis sa incepem cu o intalnire cu toti colegii pentru a stabili primele lucruri pe care le vom face. Incepem prin a pregati terasa interioara pentru intalnirea de la ora 15,00”, a mentionat Udrea, sustinand ca “mai e de treaba din punct de vedere administrativ si al actiunilor de la nivelul Bucurestiului”.

0 comentariu

pompiliu bota 11-03-2010 - 22:46

“O persoana care nu mai e potrivita sa conduca un minister, nur vad cum ar fi foarte buna sa conduca un penitenciar”.
Ministrule ginerică: locul tău şi al socrului tău e la penitenciar!
Unde sunt banii de la BIR?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS