Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea si-a luat un scanfandru consilier personal

Elena Udrea si-a luat un scanfandru consilier personal

scris de Ziua Veche
7 afisari

Dorel Constantin Onaca, acum consilier al ministrului Elena Udrea, a intrat in Parlament pe listele PSD in legislatura 1996-2000, ca apoi sa treaca prin PRM, PC, ajungand in urma cu doi ani in PDL, formatiune care l-a sustinut la alegerile locale in candidatura pentru Primaria Constantei.


Contactat telefonic de ziuaveche.ro Onaca ne-a spus ca „experienta sa de fost presedinte al Comisiei Economice din Senat precum si cea de fost presedinte al Adunarii Parlamentare de Cooperare Economica la Marea Neagra spera sa fie de bun augur atat activitatii Ministerului dezvoltarii Regionale si Turismului cat si a Elenei Udrea”. Fostul parlamentar ne-a spus ca a inceput activitatea inca de pe data de 25 martie 2010 si isi doreste sa poata implementa cat mai rapid proiectele pe care ministrul le are atat pentru dezvoltarea regionala cat si pentru turism. Onaca a recunoscut faptul ca gabaritul i-ar permite sa aduca la Bucuresti si alti colegi constanteni pedelisti in ministere insa nu depinde de el. „Sper sa fie un inceput bun si sa vina si alti colegi mai ales ca activitatea este complexa si Marea Neagra are nevoie o reprezentare puternica si aici ma refer si la cei care sunt riverani”, a conchis pedelistul. In perioada 1989 – 1991, Dorel Onaca a fost seful scafandrilor de lupta in Insulele Las Palmas, iar intre 1990 – 1996 a indeplinit functia de director al Grupului de Scafandri si Salvari Maritime „ONACVA”.

0 comentariu

CALUGARUL 01-03-2010 - 14:31

I-a tras palma aia Basescu acelui pusti, ori ba ?

Intrebatoru 01-03-2010 - 17:05

Ce inseamna lipsa de reforma in acest domeniu. V-as ruga sa explicati cat mai simplu, pentru a a intelege.

Presiuni 01-03-2010 - 17:32

Va rog sa-mi raspundeti daca intr-un fel sau altul s-au facut presiuni asupra dvs. in legatura cu expertiza in ce priveste scandalul casetei. Vorbesc despre orice fel de presiuni, directe sau indirecte. Sunteti 100% convins ca aceea palma nu a fost data?

Recuzare 01-03-2010 - 17:36

In ipoteza ca in calitate de expert desemnat pentru realizarea expertizei in ce priveste caseta ati fi fost recuzat, cine realiza expertiza? Se facea in romania sau trebuia sa aducem un bulgar sau moldovean?

curios 02-03-2010 - 09:26

sunt incriminate dispozitivele de ascultare cumparate de pe internet?
care este pedeapsa penmtru folosirea unui astfel de dispozitiv si de ce nu se i-au masuri pentru ca aceste magazine online sa fie inchise?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult