Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea, singurul candidat la sefia PDL Bucuresti

Elena Udrea, singurul candidat la sefia PDL Bucuresti

scris de Ziua Veche
1 afisari

Interimatul Elenei Udrea la şefia organizaţiei bucureştene a Partidului Democrat Liberal va lua sfârşit duminică, prin confirmarea ei oficială în funcţia de preşedinte al filialei, ministrul Turismului fiind de altfel unicul candidat pentru acest post, informează Agerpres.


În cadrul alegerilor de duminică pentru conducerea filialei PDL din Capitală, la cele două funcţii de prim-vicepreşedinte candidează Sorina Plăcintă şi Costică Canacheu. Acesta din urmă a fost, în vara acestui an, cel care a candidat împotriva Elenei Udrea la preluarea interimatului organizaţiei PDL Bucureşti, însă ministrul a câştigat la votul membrilor conducerii centrale a formaţiunii.

Singurul post de secretar al organizaţiei este vizat de Irinel Hristu, Dănuţ Liga şi Vasile Gherasim, în timp ce pentru funcţia de trezorier s-au înscris în cursă Horaţiu Ţica şi Anca Constantinescu, aceasta concurând şi pentru Comisia de litigii, împreună cu liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu. Pentru Comisia de comisie-control a filialei candidează Mircea Marinescu.

Interimatul la şefia organizaţiei PDL Bucureşti datează din vara lui 2008, după ce Vasile Blaga şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei, în urma pierderii alegerilor pentru Primăria Capitalei în faţa lui Sorin Oprescu.

După plecarea lui Vasile Blaga, funcţia de lider al filialei a fost preluată provizoriu de Liviu Negoiţă (primarul sectorului 3), care ulterior a anunţat că nu mai doreşte să candideze pentru acest post şi, astfel, Elena Udrea i-a urmat în funcţia de preşedinte interimar.

Poziţia de lider al filialei bucureştene a fost, pentru cei care au deţinut-o, o rampă de lansare pentru Primăria generală a municipiului Bucureşti, Elena Udrea admiţând recent că nu exclude o candidatură proprie pentru funcţia de edil-şef al Capitalei, dar precizând că nu elimină nici varianta unui om din afara partidului.

0 comentariu

cercetas 22-03-2010 - 10:24

Tari care intra in insolventa din cauza de … de ce anume? Apartenenta la UE e plina de ciudatenii.
Tara nu apartine cetatenilor, iar politicienii greci nu mai exista, caci sunt deja europeni si deci superiori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult