Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea taie panglica campaniei pentru Bucuresti

Elena Udrea taie panglica campaniei pentru Bucuresti

scris de Ziua Veche
1 afisari

Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat duminică, în prima conferinţă de presă susţinută în această calitate, că în şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei s-a luat decizia „de a da startul campaniei interne pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2012 atât pentru Primăria Generală, cât şi pentru primăriile de sector”, transmite Agerpres.


Ea a spus că se bucură că pentru competiţia internă există deja un candidat, în persoana lui Cristian Preda şi aşteaptă cât mai mulţi candidaţi pentru fotoliile de primari, general sau de sector.

„Ne aşteptăm ca după anunţul pe care colegul nostru Cristian Preda l-a făcut să fie şi alţi colegi care să dorească să îşi dispute candidatura pentru funcţiile din administraţia publică locală în 2012. Ne dorim să fie cât mai mulţi. Eu însămi nominalizam săptămâna trecută printre cei care ar putea să fie viitori primari generali pe Liviu Negoiţă, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Cristian Preda şi cu siguranţă că mai sunt şi alţii care ar putea să devină primari generali”, a adăugat Elena Udrea.

Întrebată dacă s-a răzgândit şi va candida totuşi pentru Primăria Generală a Bucureştiului, Elena Udrea a răspuns: „Nu m-am răzgândit. Am spus de la început acest lucru, şi anume, pentru mine este prea devreme să spun acum dacă voi intra acum în această competiţie. Obligaţia mea ca lider al Organizaţiei PDL Bucureşti este să asigur cel mai bun candidat pentru partidul nostru la alegerile din 2012”.

0 comentariu

muaddib 21-03-2010 - 19:07

ba, nu v-ati saturat sa pupati pedeleu in cur? lua-mi-ati pula la tranta de servitori umili

calini 22-03-2010 - 08:21

Asteptam ”curatenia”din PDL promisa cu multe trambite,urmeaza VALCOV,primarul Slatinei,si presedinte PDL Olt pe masura rezultatelor alegerilor si dosarelor de coruptie.Locul lui e langa Solomon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult