Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea visează să fie Regina României

Elena Udrea visează să fie Regina României

scris de A.P.
10 afisari

Elena Udrea visează să fie Regina României. ”Nu ştiu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un preşedinte bun”, crede lidera PMP.

Elena Udrea visează să fie Regina României.

Elena Udrea visează să fie Regina României.

”România are nevoie de un preşedinte puternic, implicat, curajos, un preşedinte care să fie în stare să ducă pe mai departe lupta de zece ani a lui Traian Băsescu pentru o justiţiei independentă, pentru un stat de drept real, funcţional, pentru reforme (…) În zece ani mulţi au pornit alături de noi şi pe drum s-au pierdut pentru că luptra aceasta nu a fost uşoară. Nu ştiu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un preşedinte bun şi chiar dacă eu sunt şi mai puţin perfectă, caut acum grade de comparaţie, vă asigur domnule preşedinte că sunt cea mai bună dintre candidaţii înscrişi în această competiţie“, a afirmat Elena Udrea, adresându-i-se preşedintelui Traian Băsescu, cu prilejul congresului PNȚCD de la Poiana Brașov.

Candidatul PMP la Preşedinţie i s-a adresat apoi liderului ţărănist Aurelian Pavelescu, căruia i-a spus că are în sală doi preşedinţi ai României – ”cel actual şi viitorul“.

La Congresul PNŢCD de la Poiana Braşov, unde urmează să fie aleasă o nouă conducere a partidului, a participat şi preşedintele Traian Băsescu. Acesta a declarat că ”Elena Udrea este bună pentru România” şi că poate garanta faptul că este un om inteligent, care face compromisuri politice, adăugând că speră totuşi ca aceasta să fie capabilă, la nevoie, să facă şi compromisuri.

”Ca un om pe care am crescut-o din punct de vedere politic, vă pot garanta că este un om inteligent, la care nu veţi găsi fluctuaţii de opţiuni, nu veţi găsi compromisuri politice. Eu am făcut compromisuri, pentru că trebuit să le fac, dar cel puţin la candidatul dumnevoastră şi al PMP pentru prezidenţiale nu o să găsiţi compromis politic”, a afirmat Traian Băsescu, mulţumindu-le ţărăniştilor pentru susţinerea Elenei Udrea în campania electorală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult