Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Elena Udrea vrea desfiintarea Companiei Nationale de Investitii

Elena Udrea vrea desfiintarea Companiei Nationale de Investitii

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a anuntat marti ca va solicita desfiintarea Companiei Nationale de Investitii, din nevoia de a elimina orice suspiciune legata de cheltuirea banilor publici, transmite Agerpres.


De asemenea, Elena Udrea, secretar executiv al PDL, a declarat ca va cere in Biroul Permanent al partidului sa ia o hotarare prin care sa ceara membrilor de partid care ocupa functii publice sa opteze pentru afaceri sau functiile publice. Ea a precizat, de asemenea, ca programele gestionate de CNI au fost restructurate prin decizia sa inca de la inceputul anului si intentioneaza sa ceara politicienilor care ocupa functii publice sa renunte la contractele cu acesta Companie, in caz contrar ele urmand a fi desfiintate.

0 comentariu

Viorica Ianc 05-03-2010 - 19:25

pe pardoseala, sunt cumva shervetzele
aruncate ?
Pacat ! De cultura daca nu exista civili-
zie !
Cel putin sa-ti tii gunoiul in propiul
buzunar pana la primul cosh !
In rest, scaune scurte pentru picioare
lungi.

maturatorul 05-03-2010 - 22:47

asa este dupa cum se vede. In spatele boierului Patriciu trebuie sa se tina incontinuu un om de serviciu cu matura si farasul.

[quote name=”Viorica Ianc”]pe pardoseala, sunt cumva shervetzele
aruncate ?
Pacat ! De cultura daca nu exista civili-
zie !
Cel putin sa-ti tii gunoiul in propiul
buzunar pana la primul cosh !
In rest, scaune scurte pentru picioare
lungi.[/quote]

Gadyna Costel 06-03-2010 - 04:22

D-l. sef mare la revolutionari , GADINA COSTTELINIO, cu toate ca se foloseste de functia sa de REVOLUTIONAR – SEF de ASOCIATIE, are relatii stranse cu unii PRIMARI, VICE PRIMARI, sau alte persoane ALESI sau NUMITI in FUNCTII in ADMINISTRATIA de STAT, are acoperire orice ce ar face. Vorba din strabuni : APA TRECE, PIETRELE RAMAN. Orice am scrie s-au spune, toti din cei platiti din banii nostril sa asigure legea, nu vad, nu aud nimic, de parca totul este normal . A FACE PARTE DIN INCRENGATURA DE RELATII INTRE CEI ENUMERATI MAI SUS, I-TI DA GARANTIA CA NIMIC NU SE PETRECE, POTI SA IEI DE ZECE, SUTE DE ORI, PESTE CE SPUNE LEGEA (TERENURI, SPATII COMERCIALE, BILETE DE TRANSPORT AERO, TERESTRE SI NAVALE, TAXE REDUSE, CHIRII SUBVENTIONATE, TAXE SI IMPOZITE, ETC.., ETC.). PANA ACUM NIMENI NU S-A SESIZAT, DUPA LUNI DE DATE SI PROBE … SI NIMENI NU SE INTREABA DACA MERITA SI DE UNDE ATAT BANET, PENTRU CE …, NU MA REFER LA CEI CE AU SUFERIT EFECTIV, PENTRU CA IN STRADA AM IESIT TOTI.

Corcodel de Parpange 06-03-2010 - 10:22

QUINTUS dezonoare president,ciripitor entuziast la FIRMA unde padres del LODOVICU era jeneral,si unde chiar si cel fara grad pe CATARAMA semna condicuta.Dar daca am ajuns la acest capitol,atunci cel mai cool cfiar ca este …presedintele CAMPEANU, cu vechi traditi in organizarea si functionarea bordelurilor.Da ,ala care l-a propus pe bilbaitul riga ,urmasul lu CEASCA ;PRESEDINTE.LIBERALI ,n’asah!

Adrian D 06-03-2010 - 13:25

Numai atat puteti? trei comentarii lesinate? Nu mai are Bokul cu ce sa va plateasca? Ii fac io trampa cu grecii!

sorge 06-03-2010 - 17:01

Imnul PNLului .

CALUGARUL 07-03-2010 - 02:28

daca-l indepartau pe derbedeul asta de Crin si l-ar fi ales pe singurul om destept din acest partid, pe Orban, ar fi avut o shansa sa se relanseze ca partid. Dar asa ? O vor lua pe urmele PNTCD-ului. Pacat.

Adrian D 07-03-2010 - 13:19

Daca tot ai buget la Sanatate, pune de-o rectificare si suplimenteaza cu ceva doze de interferon, ca dati in hepatita!

Gadina Costel 15-03-2010 - 04:04

2.)>Ce faci imi da-ti intalnire la Popogadina ? Dar Popogadina cu Asociatia lui Familiara cu sora sa marea revolutionara (care in timpul evenimentelor era pe la Tecuci)? Popocomiosarul gadina constantin, procurator de certificate masluite tip cel a sororii sale Gadina Elena;De pe: Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ?, (pag.102-103).3.)>As.JILAVA si-a facut pizzerie. Si la introdus pe nepotul sau in SSPR Gadina Mihai pentru a-si trece dosarele cu spagi . POPOCOMISARUL Gadina este un apropiat al regimului Iliescu implicit al lui Emil Cutean . Sa iti fie rusine tovarase Gadina C-tin. . Dupa ce ca nu iti satisfacea-i fosta nevasta Mihaela ca te-a prins in birou “facand …” cu un vice, care a murit (care si era era “asa cum era”si te insela cu toata lumea), a-i luat de-ai rupt din drepturile tovarasilor, excocand, mintind si falsificand.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult