Emi Boc: Nu demisionez

scris de M.A.
6 afisari

Emil Boc a declarat sâmbătă că nu i s-a cerut demisia de la conducerea partidului şi că nu demisionează. În schimb, Radu Berceanu cere congres extraordinar.

emil-bocDe asemenea, a spus că deciziile necesare vor fi luate la finalul ciclului electoral şi că nu există în plan niciun congres al PDL. Potrivit lui Emil Boc, congresele se fac la sfârşitul ciclului electoral, iar ciclul electoral se încheie în noiembrie, transmite Mediafax.

„Nu avem în plan niciun congres„, a declarat el, răspunzând unei întrebări. Întrebat dacă Gheorghe Ştefan şi Mihai Stănişoară i-au cerut demisia, Emil Boc a spus că nu este adevărat.

„Eu cred că întreaga conducere ar trebui să declare un congres extraordinar. Există două variante: ori un congres extraordinar foarte rapid, în două săptămâni, ceea ce chiar şi rapid ar încurca puţin lucrurile pentru alegerile locale sau să stabilească de pe acum că pe data de 18 iunie, pe data de 28 iunie, nu ştiu, o dată la o săptămână, două, trei, după alegerile locale, va avea loc un congres de alegeri şi că întreaga echipă şi-a depus mandatul, dar că congresul va avea loc atunci, având în vedere că acum sunt alegerile locale”, a declarat, în schimb la RFI, senatorul PDL Radu Berceanu.

Radu Berceanu afirmă că „PDL a trecut în Opoziţie, nu e vorba de vreo alegere aici”. „Nu cred că există alternative. La ora actuală, PDL este în Opoziţie. Problema e dacă echipa noastră de conducere va reuşi să facă măcar în Opoziţie o performanţă mai bună, că la guvernare am cam văzut că nu prea s-au descurcat în ultimii un an şi jumătate-doi”, a spus Berceanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult