Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc prezinta miercuri evaluarea ministrilor PDL

Emil Boc prezinta miercuri evaluarea ministrilor PDL

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Premierul Emil Boc va prezenta miercuri dupa-amiaza grupurilor parlamentare ale PDL o evaluare a ministrilor partidului. Dupa cum a declarat luni seara vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur, premierul si conducerea centrala a PDL vor avea o intrevedere cu grupurile parlamentare democrat liberale, la Palatul Parlamentului. El a afirmat ca evaluarea ministrilor PDL se va face in baza criteriilor de eficienta, iar remanierea este „atributul premierului”.


Remanierea este atributul presedintelui partidului, primul-ministru in functie, evident, consultandu-se cu presedintele Romaniei. (…) Nu facem remanierile nici la televizor, nici in conferinte de presa. Eu cred ca acestea fac rau. Aceasta durata prelungita de a spune unii si altii despre ce este vorba cred ca nu face un guvern eficient. Ele se executa, nu se discuta. Este atributul primului-ministru”, a spus Flutur, citata de Agerpres.

Oficialul PDL a sustinut ca „institutia remanierii este o normalitate, un lucru firesc”, dar a subliniat, din nou, ca este strict atributul primului-ministru. „Se poate si mai bine si atunci trebuie sa eficientizezi. Au fost in cei 20 de ani de democratie remanieri si vor mai fi. Sunt convins ca in perioada urmatoare…, insa este un atribut al primului-ministru si sunt convins ca si-l va exercita”, a afirmat vicepresedintele PDL. In ceea ce priveste evaluarea ministrilor din Cabinet care provin din celelalte partide, Flutur a precizat ca ea trebuie facuta de premier, in coalitie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS