Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc, atacat cu oua si rosii la Galati

Emil Boc, atacat cu oua si rosii la Galati

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Doi barbati si o femeie au aruncat, sambata, cu oua si rosii in directia premierului Emil Boc, in momentul in care seful Executivului iesea de la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati. Cei trei au scandat „nu vrem lei, nu vrem valuta, vrem ca Boc sa ne raspunda”, transmite Agerpres.


Desi ouale au fost aruncate in directia premierului, acesta nu a fost atins, un ou fiind parat de una dintre garzile de corp de la SPP. Cei trei agresori sunt presedintele organizatiei judetene PNTCD Galati, Marian Popa, vicepresedintele acestei formatiuni politice, Nelu Furtuna, si presedintele organizatiei de tineret a PNTCD. Dupa incident, premierul a urcat in masina si a plecat la Sendreni.

Cei doi barbati – Marian Popa si Nelu Furtuna – au fost amendati cu câte 1.000 de lei pentru aruncarea cu obiecte asupra unor persoane si constituirea de grup care aduce atingere ordinii si linistii publice, iar femeia – Geanina Caracas – cu 700 de lei pentru aducere de injurii si constituirea de grup care aduce atingere ordinii si linistii publice.

Intrebat despre incident, primul-ministru Emil Boc a spus ca nu a vazut nimic, dar ca este dreptul oamenilor sa protesteze.

0 comentariu

Ciu Hu 09-03-2010 - 19:31

Haaa?

Huhu 10-03-2010 - 18:26

VA VE-TI SCHIMBA NU MULT, FOSRTE MULT IN BINE!!!!

Huhu 10-03-2010 - 18:39

CARTILE LUI STANISLAV GROF AU FOST EDITATE IN Romania, la editura ELENA FRANCISC PUBLISHING SI ALE LUI M. NEWTON LA EDITURA CARTEA DAATH PUBLISHING HOUSE!!!!!!!!!

Huhu Ciu. 10-03-2010 - 20:19

Puteti verifica ca nu va mint uitindu-va la IP-UL MEU.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult