Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc: Blaga este şeful de campanie al PDL

Emil Boc: Blaga este şeful de campanie al PDL

scris de A.B.
4 afisari

Vasile Blaga a fost desemnat luni de BPN al PDL să fie coordonatorul campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale.

vasile blaga Preşedintele partidului democrat, Emil Boc, a declarat că, la fel ca în cazul tuturor campaniilor electorale precedente, Vasila Blaga va conduce şi campania partidului pentru alegerile locale din acest an.

 El a apreciat  că cea mai bună soluţie pe care a propus-o în BPN a fost ca Vasile Blaga să conducă campania electorală pentru alegerile locale.

  „Cea mai bună soluţie pe care am propus-o BPN a fost şi este ca Vasile Blaga să conducă campania electorală pentru alegerile locale, urmând ca echipa de campanie să se întrunească în Modrogan 1, pentru a lua deciziile necesare de campanie având în vedere apropierea alegerilor locale”, a declarat Boc, pentru Mediafax, la sfârşitul BPN al PDL.

 Cezar Preda susţinea, săptămâna trecută, că pentru a reuşi în alegeri, PDL trebuie să îşi aleagă o echipă care să conducă partidul în campanie, în fruntea căreia să fie Vasile Blaga, acest lucru neimplicând schimbarea actualului preşedinte al PDL.

 “Pentru ca PDL să meargă în alegeri la câştig, trebuie să îşi aleagă un lidership de campanie, care nu implică schimbarea preşedintelui şi care să conducă formaţiunea pe următoarele şase luni fără a fi afectat ceea ce a fost ales la Convenţia partidului”, a declarat Cezar Preda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult