Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc candidează la Cluj-Napoca – Gheorghe Ştefan îi cere demisia

Emil Boc candidează la Cluj-Napoca – Gheorghe Ştefan îi cere demisia

scris de L.M.
8 afisari

Emil Boc a anunţat sâmbătă că candidează la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc (foto MondoNews.ro)

Emil Boc (foto MondoNews.ro)

Preşedintele PDL a spus că este onorat de propunere şi că a decis să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca pentru a continua proiectele pe care le-a început în anul 2004. “Este o onoare pentru mine că organizaţia Cluj a PDL mă susţine în acest demers şi sunt convins că împreună cu preşedintele CJ, Alin Tişe, şi cu primarii noştri vom câştiga alegerile locale”, a afirmat Emil Boc.

În schimb, vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, primar al municipiului Piatra Neamţ, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres că un preşedinte de partid care are onoare trebuie să demisioneze după un asemenea eşec cum este căderea Guvernului. Gheorghe Ştefan susţine că, dacă Emil Boc va demisiona din funcţia de preşedinte al PDL, tot Biroul Politic Naţional îşi va depune mandatul.

”Normal este ca un preşedinte de partid, care are onoare, să îşi depună mandatul. Propunerea mea pentru conducerea interimară a partidului este domnul Vasile Blaga, pentru a conduce campania pentru alegerile locale. Dacă Emil Boc demisionează, a doua zi se poate convoca un colegiu director pentru a numi o conducere interimară. Domnul Boc trebuie să salveze situaţia în care se află acum partidul şi ar trebui să demisioneze. Este opinia şi a altor lideri de filiale”, a afirmat Gheorghe Ştefan.

Acesta consideră că în această variantă, după alegerile locale, trebuie convocat un congres al partidului în urma căruia să fie alese noile structuri de conducere.

10 comentarii

digital 28-04-2012 - 14:46

cât de reduși sunt ăștia?!
hahaha!!!!
despre a cui onoare e vorba?!a piticului-retardat?!
păi ăsta,piticul,a fost:demis,repus,demis,repus,iar apoi a demisionat recent,adică anul ăsta(pentru retarzi),iar acum vrea iar o funcție publică?!
veți muri,în șanț,pedalacilor,iar lumea se va picura pe hoiturile voastre împuțite!!!
hahaha!!!

urbos 28-04-2012 - 15:01

Dar cum ar fi sa-l aleaga handicapatii aia de clujeni? Haha! Acolo s-a rasturnat carul cu retardati, nu la Caracal.

digital 28-04-2012 - 15:12

e posibil să fie ales,acolo din nou,cunosc mentalitățile din zonă,dar și acolo sunt foarte mulți oameni inteligenți,și cu adevărat patrioți,nu kkhați,ejektați la colț de stradă…
oricum,mai e mult de luptat cu leprele!!!

zorzoana emilian 28-04-2012 - 15:48

ARDELENI nu-l votati! numai rau a facut in 4ani…..

Traian Basescu 28-04-2012 - 17:01

Cine vrea sa traiasca ca la Vaslui sau ca-n Teleorman voteaza PSD. Daca clujenii nu vor sa ajunga ca vasluienii sau botosenenii atunci voteaza un om de dreapta. Piticul Boc a fost cel mai capabil premier al Romaniei din ultimii aproape 70 de ani… Pe bune.

digital 28-04-2012 - 17:11

hahaha!
zi să mori TU!
în morții măătiii!

urbos 28-04-2012 - 17:17

Handicapatul asta inca mai grohaie despre „dreapta”.
Care dreapta labagiule? PDL? Basescu? Hahahahaha! Omoara-te scarba dreacu! Sa nu-ti uiti nici progeniturile.

urbos 28-04-2012 - 17:21

Caderea guvernului ji danului a produs cea mai mare bucurie politica de dupa caderea lui Nastase. Iuhuuuuuuuu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 17:41

UIUIu si iaka -iaka ,te dai de ceasul mortii daca afli ca tatal biologic al dl. premier propus este OVREI ! Iar MRU nu are nici o filiatie semitica, ma’h turnator cu acte dovedite, ma’h hahalera !

Chris P. 28-04-2012 - 19:02

Romanul se pricepe la fotbal si la poilitica…se vede…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult