Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc: Festivalul democrației din PNL să nu se transforme în bâlciul democrației

Emil Boc: Festivalul democrației din PNL să nu se transforme în bâlciul democrației

scris de Misu Andrei
89 Afisari

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a avertizat, marți, la Digi24, că festivalul democrației din PNL, așa cum a numit Ludovic Orban competiția cu Florin Cîțu, riscă să se transforme în „bâlciul democrației”.

Emil-boc pdl„Am încredere că până în 25 septembrie lucrurile vor evolua şi ne vom concentra pe problemele oamenilor şi pe guvernarea României. Până la urmă Partidul Naţional Liberal trebuie să câştige încrederea românilor şi votul lor în alegeri, iar dacă noi demonstrăm că ne preocupă doar cancanuri interne sau replici spumoase, asta nu rezolvă deloc problema cu care omul se confruntă legată de creşterea preţurilor, de locurile de muncă, de educaţie, de sănătate, de investiţii şi de altfel de probleme. Am încredere în maturitatea colegilor mei”, a declarat Emil Boc.

Liderul PNL, care și-a anunțat susținerea la Congres pentru Florin Cîțu, spune că le-a atras atenția colegilor să nu transforme „festivalul democrației” în „bâlciul democrației”.

„Eu am atras atenţia colegilor mei din experienţa trecutului că aşa-numitul festival al democraţiei din PNL, aşa cum a fost anunţat de preşedintele Orban, să nu se transforme în bâlciul democraţiei PNL pentru că atunci cu toţii vom fi pierzători”, a spus edilul.

Emil Boc spune că îl susține pe Florin Cîțu pentru că îi apreciază „maturitatea” și că „stă ancorat în actul de guvernare”.

„Sper ca şi ceilalţi colegi din PNL să se racordeze în primul rând la aceste probleme ale oamenilor şi evident, pe baza argumentelor, pe 25 seprembrie Partidul Naţional Liberal într-o competiţie firească, democratică, să îşi aleagă preşedintele. Românii ne-au votat în 2020 să fim altceva decât PSD. Dacă nu vom fi altceva, vom avea o soartă nu foarte bună din punct de vedere politic, de aceea spuneam mai devreme că în primul rând contez pe maturitatea şi înţelepciunea oamenilor din PNL, dincolo de căldura de afară transpusă uneori şi în declaraţii politice care sunt doar trecătoare”, a mai spus Emil Boc.

În ultimele săptămâni, pe fondul competiției interne din PNL între Florin Cîțu și Ludovic Orban, în partid au avut loc mai multe scandaluri legate de alegerile interne. De asemenea, între cei doi candidați au avut loc mai multe schimburi de replici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult