Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc, la Cotroceni: PDL, fără premier – Coaliţia nu mai există

Emil Boc, la Cotroceni: PDL, fără premier – Coaliţia nu mai există

scris de A.B.
4 afisari

Emil Boc a declarat, după ieşirea de la consultările cu Traian Băsescu, de la Cotroceni, că PDL nu nominalizează un premier, Coaliţia nu mai există şi că USL trebuie să-şi asume guvernarea.

Emil Boc la Cotroceni Coalitia nu mai exista

Emil Boc, la Cotroceni: PDL, fără premier - Coaliţia nu mai există (foto: antena3.ro)

PDL nu va nominaliza un alt premier, a declarat preşedintele Emil Boc, la finalul consultărilor cu şeful statului de la Palatul Cotroceni. El a precizat că noua majoritate trebuie să îşi asume guvernarea.

Anterior, preşedintele PDL Emil Boc declarase nu a luat o hotărâre în ceea ce priveşte rămânerea sa în fruntea partidului. Dacă mai ieri declara că îşi va da demisia dacă moţiunea USL va fi adoptată, vineri la primele ore, Boc s-a răzgândit, anunţând că va pleca de la şefia partidului după alegerile din noiembrie şi numai dacă Partidul Democrat va pierde guvernarea.

Ei bine, se pare că Emil Boc nu a luat în calcul adoptarea moţiunii USL, lucru care îl pune un pic în dificultate. Deşi iniţial a anunţat că va renunţa la şefia PDL dacă va trece moţiunea, Boc a revenit şi a subliniat că va demisiona numai dacă partidul va pierde în toamnă guvernarea.

Pierderea guvernării a venit însă ceva mai devreme, odată cu trecerea moţiunii de Parlament. Aşadar, Emil Boc a anunţat că va lua o decizie în zilele următoare.

„Voi lua o decizie şi voi vedea în zilele următoare ce voi face”, a spus Boc.

Chestionat dacă îşi asumă eşecul pentru că moţiunea de cenzură depusă de opoziţie a trecut în Parlament, liderul PDL a afirmat: „În măsura în care oportunismul şi traseismul au câştigat în politică, îmi asum acest eşec”.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că liderul PDL, Emil Boc, nu ar trebui să îşi dea demisia de la preşedinţia partidului, în urma adoptării moţiunii de cenzură.

3 comentarii

Salut 27-04-2012 - 18:05

„Ei bine, se pare că Emil Boc nu a luat în calcul adoptarea moţiunii USL, lucru care îl pune un pic în dificultate. Deşi iniţial a anunţat că va renunţa la şefia PDL dacă va trece moţiunea, Boc a revenit şi a subliniat că va demisiona numai dacă partidul va pierde în toamnă guvernarea.”

==================

Mda,…”demisia in 5 minute”. Cunoastem.

Cine zicea ca-i total tampit Boku asta? Uite ca a invatat ceva in timpul cat i-a lins papucii sultanului !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 27-04-2012 - 19:44

De la …Rachitele via Cluj- Napoca -Bucuresti si Retur , E. S. Dl .exx. P. M. Emil Boc nu a inteles nimic semnificativ, fiind doar un simplu PION pe tabla de SAH a MAESTRULUI de CEREMONII …E. S Dl. PRESEDINTE TRAIAN BASESCU care a reusit performanta invidiata de orice Capitan de Cursa LUNGA : A sabordat Nava Amiral ROMANIA la …cheu!Iar dl. BOC a asistat ca …simplu spectator ! In OVATIILE …publicului spectator!

Pribeagul 27-04-2012 - 19:55

Dl Boc se pripeste.

PDLul este un partid important al tarii. Ca urmare trebuie sa contribuie la bunul mers al lucrurilor, nu asa… sa se faca ca nu-l mai intreseaza… nimic.

Ar trebui sa-l intreseze ce se intimpla in urma, si sa nu fie adeptul zicalei „dupa noi potopul”, in sensul ca nu-l mai intreseaza nimic.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult