Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc, ministru interimar al Muncii

Emil Boc, ministru interimar al Muncii

scris de A.H.
4 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul prin care se ia act de demisia lui Ioan Nelu Botiş din funcţia de ministru al Muncii şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului, informează Administraţia Prezidenţială.

Emil Boc a declarat, marţi seară, la Realitatea TV că toţi bugetarii îşi vor recupera pierderile salariale în 2012

Emil Boc a fost numit ministru interimar al Muncii

De asemenea, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 21 aprilie a.c., Decretul pentru desemnarea domnului Emil Boc, prim-ministru al Guvernului României, ca ministru interimar al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale„, se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.
Ioan Nelu Botiş a anunţat, miercuri, că şi-a depus demisia la primul-ministru, el menţionând că a aşteptat ca preşedintele Traian Băsescu să se întoarcă din Azerbaidjan pentru a-l informa.
Botiş a precizat că a vrut să facă acest gest încă de marţi, considerând că, deşi nu are o problemă juridică, are o problemă morală în legătură cu implicarea familiei sale în absorbţia de fonduri europene în domeniul muncii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult