Emil Boc nu e atras de proiectul politic al lui Băsescu | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc nu e atras deocamdată de proiectul politic al lui Băsescu

Emil Boc nu e atras deocamdată de proiectul politic al lui Băsescu

scris de M.A.
3 afisari

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, spune că deocamdată nu are în intenţie să-l urmeze pe Traian Băsescu într-un eventul nou proiect politic al acestuia.

Emil Boc nu e atras deocamdată de proiectul politic al lui Băsescu

Emil Boc nu e atras deocamdată de proiectul politic al lui Băsescu

‘Nu am discutat de aşa ceva şi nu am în vedere aşa ceva în momentul de faţă’, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Emil Boc, întrebat fiind dacă îl va urma pe Traian Băsescu într-un viitor proiect politic, transmite Agerpres. Cu toate acestea, Emil Boc a spus că Traian Băsescu este cel mai important om politic al dreptei şi că nici un proiect politic pe această parte a eşichierului politic nu poate să-l ignore. El a răspuns astfel unei întrebări legate de intenţia preşedintelui Traian Băsescu de a pregăti o nouă formaţiune politică.

‘Nu ştiu şi nu am date să mă pronunţ în acest sens, cert este că nimeni nu poate nega faptul că Traian Băsescu este liderul de facto al dreptei în România, este cel mai important om politic care s-a afirmat ca om de dreapta. Acest lucru nu poate fi ignorat de nici un proiect politic din România. Nu mă întrebaţi acum de forme, de modalităţi de colaborare, că e prea devreme’, a menţionat Emil Boc.

De asemenea, Emil Boc a spus că are încredere în Cristian Diaconescu, după ce acesta a anunţat înfiinţarea fundaţiei Mişcarea Populară. Pe de altă parte, Boc a precizat că va rămâne membru al PDL şi speră să fie refăcut parteneriatul cu Traian Băsescu.

‘Eu sunt mai idealist şi sper ca pe un termen scurt, mediu sau lung să fie din nou o colaborare şi un parteneriat cu preşedintele României. Nu mă întrebaţi acum, că nu ştiu în ce formă. (…) Cred că în acest moment este important să rămânem în partid şi să consolidăm obiectivul de a da proiecte României ca alternativă la ce face USL. (…) Nu mă aştept la un val de plecări din PDL, dar nici nu pot să le exclud’, a afirmat Emil Boc.

2 comentarii

urbos 27-03-2013 - 14:44

Pai ce sa faca piticu schizofrenic, ca ar trebui sa-si dea demisia de la primarie daca se cara la alt partid.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-03-2013 - 15:21

Cea mai mare mutare politica, daca ce fac oranjguthani se poate incadra in contextul si asa jalnic a simulacrului dambovitzean , provine de la Nutzica de Plescoi, care a realizat ca amantlacul nu va mai fi acceptat de salvamarii improvizati din consilieri chiorpecului, si intr-un gest de domeniul activitatii primordiale, si-a retras klitorisul , lipindu-se cu labiile de bichonul bihorean vasilica cel falcos, dar stapan pe coada meteorului de altadata.
Rachiteanu ,automat intra in BPN portokakaliu, si nu da vrabiutza pe cucuveaua din parcul cu trey coceni …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult