Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc nu s-a gândit încă la candidatură

Emil Boc nu s-a gândit încă la candidatură

scris de M.A.
1 afisari

Premierul Emil Boc a declarat, joi, că va lua o decizie privind candidatura la funcţia de preşedinte al PDL pentru un nou mandat după Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al partidiului.

Emil Boc (foto MondoNews.ro)

Emil Boc (foto MondoNews.ro)

Boc a declarat, într-o conferinţă de presă la Cluj, că va decide după ce în CNC al PDL se va lansa competiţia oficială pentru şefia formaţiunii.”Voi lua o decizie privind candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al PDL după ce se lansează competiţia oficială pentru conducerea PDL în CNC. Încă nu am avut CNC. În intervalul de timp după CNC pus la dispoziţie, voi lua o decizie”, a spus Boc, potrivit Mediafax. Legat de discuţiile din partid privind separarea funcţiei de premier de cea de preşedinte al PDL, Emil Boc a afirmat că acestea sunt „sănătoase” şi că este „firesc” să fie o dezbatere pe această temă. „Vom vedea cum se va finaliza dezbaterea. Vom vedea care e punctul de vedere al partidului”, a spus Boc.

Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al Partidului Democrat Liberal, programat iniţial pentru sâmbătă, se amână pentru data de 5 martie, a anunţat, miercuri, PDL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult