Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc: PDL cere vot nominal în Parlament la revizuirea Constituţiei

Emil Boc: PDL cere vot nominal în Parlament la revizuirea Constituţiei

scris de A.B.
9 afisari

Democrat-liberalii au convenit să ceară vot nominal în Parlament pe proiectul de revizuire a Constituţiei privind trecerea la sistemul parlamentar unicameral şi reducerea numărului de parlamentari la 300, a anunţat preşedintele PDL Emil Boc.

emil bocLiderul PDL a precizat că în cadrul întâlnirii informale a conducerii partidului s-au discutat probleme legate de agenda măsurilor de reformă asumate de PDL.

„Agenda reformei nu este încă finalizată. Avem reforma Constituţiei, am convenit să cerem clasei politice vot nominal în Parlament la revizuirea Constituţiei pentru parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari la 300 pentru ca fiecare român să poată vedea cum se raportează fiecare ales din Parlamentul României la ceea ce au votat românii prin referendum”, a declarat pentru Agerpres Emil Boc.

El consideră că acest demers este dovada supremă de responsabilitate în faţa oamenilor.

“După sărbătorile de Paşte acest lucru se va întâmpla în Camera Deputaţilor când sperăm să intre în dezbaterea în plen proiectul de revizuire a Constituţiei”, a declarat Emil Boc.

Proiectul de revizuire a Constituţiei se află în dezbatere la Comisia juridică din Camera Deputaţilor

2 comentarii

digital 03-04-2012 - 08:07

și apoi o să vedem ce bine va merge România,dpdv,economic,social și mai ales politic,aici era toată cheia,pe care nu o găsisem de 22 de ani…..

dobitoc de propagandist,comunist….unde dreq au găsit rebutul ăsta?!

soryn 03-04-2012 - 09:16

ciene mai este si acest boc si pdl ,cum mai poate cere ei ceva in aceasta tara.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult