Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc refuză să plece din PDL. De ce o susține pe Udrea

Emil Boc refuză să plece din PDL. De ce o susține pe Udrea

scris de C.P.
15 afisari

Emil Boc refuză să plece din PDL, în ciuda susținerii fervente a candidaturii lui Elena Udrea, șefa PMP, la alegerile prezidențiale din toamnă.

Emil Boc refuză să plece din PDL.

Emil Boc refuză să plece din PDL.

Primarul Clujului a explicat și de ce și-a schimbat opțiunile de susținere a candidatului la președinție către Elena Udrea, după ce își afirmase orientarea către candidatul PDL.

„La acea vreme nu erau anunțați toți candidații la alegerile prezidențiale. Elena Udrea fost un membru în guvernul pe care l-am condus. Dintre toți candidații pe care îi avem în acest moment o cunosc cel mai bine, știu că are experiență administrativă. Proiectele pe care le-a realizat stau mărturie în acest sens. Știu că poate fi un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta și această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta”, a afirmat Emil Boc.

Fostul premier a spus că ar putea fi implicat în campania electorală a liderului PMP, Elena Udrea, însă a precizat că este prea devreme pentru a da amănunte.

Emil Boc a negat, însă, că ar vrea să devină membru al PMP.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult