Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc: Sănătatea rămâne la UDMR

Emil Boc: Sănătatea rămâne la UDMR

scris de A.P.
1 afisari

Portofoliul Sănătăţii va rămâne la UDMR, iar liderii Uniunii trebuie să transmită o propunere pentru un nou ministru în maximum 15 zile, nominalizare care să fie discutată în cadrul Coaliţiei şi înaintată ulterior preşedintelui Traian Băsescu, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

Emil BocEl a precizat că a avut o discuţie „civilizată şi corectă„, cu Cseke Attila şi i-a mulţumit acestuia pentru activitatea ca ministru.

Cseke Attila declara, în 13 iulie, că bugetul Sănătăţii are nevoie la rectificarea bugetară de patru miliarde de lei, cele mai mari probleme financiare fiind la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, unde sunt necesare trei sferturi din suma totală.

În ciuda poziţiei acestuia, la rectificarea bugetară au fost alocaţi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, prin Ministerul Sănătăţii, doar 341 milioane de lei, pentru plata arieratelor, precum şi 1,7 miliarde de lei credite de angajament pentru medicamente compensate şi gratuite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult